Yeni ay pek çok sürpriz ile geliyor! İşte beklenmedik maceralar ile karşılaşacak burçlar

Yeni ay pek çok sürpriz ile geliyor! İşte beklenmedik maceralar ile karşılaşacak burçlar

Ayın sonunda güneş, yeni ay ve yöneticiniz Venüs Terazi'ye girerken sağlık ve zindelik dikkatinizi çeker. Günlük hayatınız ne kadar büyürse, o kadar çok risk ile karşı karşıya kalırsınız. İşte 30 Eylül günlük burç yorumları...

30 EYLÜL 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bu cuma için önemli bir şey planlamamanız tavsiye edilir çünkü dikkatiniz kolayca dağılıyor ve partneriniz de onunla daha fazla zaman geçirmenizi isteyebilir.

Bu, dikkatinizi farklı yere çekiyor ve aslında bunu yapması çok iyi. Ailenizle çok gurur duyuyorsunuz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Mevcut durum size çok fazla sorun yaratmıyor. Finansal açıdan ekstra bir gelir kaynağına sahip olabilirsiniz.

Çevrenizdeki insanlar hayallerinizin peşinden gitmeniz için sizi destekliyor. Partneriniz size bir çeşit sürpriz hazırlıyor da olabilir. Sonuç olarak, hayatınızdan şikayet etmek için hiçbir nedeniniz yok.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Mevcut eğilim, finansal faaliyetlerde bulunan herkesi, özellikle kendi başına çalışanları ön plana çıkaracak.

Gerçek çabanız ve istikrarınız takdir edilecektir. Ayrıca, yeni bir patronunuz olacak ve bu kişinin ilk günden yanınızda olacağını göreceksiniz.

burclar.jpg

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bugün ciddi bir ilişki içinde olanlar, potansiyel olarak bazı ilginç haberlerle, belki de işleri resmileştirecek olaylarla karşı karşıya kalabilirler.

Partneriniz de bir tür seyahat gibi bir sürprizle karşınıza çıkabilir. Bu ilgiden bunalma ve nasıl tepki vereceğinizi bilememe ihtimaliniz var.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bugün, partnerinizin aldığı bir karardan dolayı çok güceneceksiniz. Kararın son derece kişisel olması nedeniyle olaylara gerçekten dahil olamamanız, size işe yaramaz ve güçsüz olduğunuz hissini verir.

Öğleden sonraya doğru bu durumla barışarak dışarıda güzel bir akşam geçirebilirsiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bu cuma için büyük umutlar ve beklentiler sizi günün büyük bölümünde rüyalar aleminde tutacak.

Belki kafanızı kurcalayan bir sorunun cevabını arıyorsunuz. Bazı Başaklar, gerçekle hayali birbirinden ayırt edemezler.

burcunuz.jpg

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Hayatınızdaki en romantik cuma günlerinden biri ama görünüşe göre bundan pek etkilenmiyorsunuz. Ancak partnerinizin size yakın hissetmesi için elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız.

Öğleden sonra, onunla dışarı çıkmayı bile düşünebilirsiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Görünüşe göre bu cuma her şeyden kolayca etkileniyorsunuz ve bu durum peşinde olduğunuz asıl meseleden sapmanıza neden olabilir.

Öte yandan, partnerinizin söyleyeceklerini dinlemelisiniz çünkü son zamanlarda onun için işlerin nasıl gittiğine dair çok faydalı bilgiler edinebilirsiniz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Görünüşe göre bu cuma alışveriş modundasınız, bu nedenle yeni kıyafetler veya güzellik ürünleriyle kendinizi şımartma ihtimaliniz yüksek.

Görünüşe göre Venüs, sizi en iyi şekilde görünmeniz için zorluyor, ancak zaman zaman oldukça sığlaştığınızı hissedebilirsiniz. Bazı meselelerde daha ihtiyatlı olmaya çalışmanız gerekir.

burcun.jpg

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bazı Oğlaklar isteklerine ve beklentilerine çok odaklanırken, diğerleri günün çoğunu küçük şeyler için endişelenerek geçirir.

Bu oldukça büyük bir algı farkı, ancak görünen o ki, altta yatan neden duygusal nitelikte. Partneriniz, aileden daha yaşlı biriyle görüşmenizi kolaylaştıracaktır.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bu cuma boyunca çalışma modundasınız ve masanızdan kıpırdamayacaksınız. Belli bir şeye karşı çok tutkulusunuz ya da bir şeyi son teslim tarihine yetiştirmeye çalışıyorsunuz.

Her durumda, gün içinde önemli bir zorluk yok, böylece elinizdeki basit işlere odaklanabilirsiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Sabah moralinizi bozacak bazı gecikmelerle karşılaşabilirsiniz ama neyse ki kendinizi iyi bir ruh halinde tutacak ve her şeyi zamanında düzene sokacaksınız.

Bazı Balıklar fiziksel egzersize yönelebilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN