'Yeni bir aşk mı doğuyor?' Zeynep Bastık bakın hangi oyuncuyla sarmaş dolaş görüntülendi!

'Yeni bir aşk mı doğuyor?' Zeynep Bastık bakın hangi oyuncuyla sarmaş dolaş görüntülendi!

Geçtiğimiz günlerde Mersin'de verdiği konseri yarıda keserek dikkatleri üzerine çeken Zeynep Bastık'ın yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Temmuz ayında Tolga Akış ile olan 1 yıllık evliliğini sonlandıran Zeynep Bastık, bakın hangi ünlü oyuncu ile sarmaş dolaş görüntülendi...

7 Temmuz 2021'de eski eşi Tolga Akış ile dünyaevine giren ancak Akış ile sadece 1 yıl evli kalarak 20 Temmuz'da boşanan ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, ünlü oyuncuyla sarmaş dolaş yakalandı. Zeynep Bastık'ın bu görüntüleri 'yeni bir aşk doğuyor' iddialarının oluşmasına neden oldu. Bakın ünlü şarkıcı hangi ünlü oyuncu ile sarmaş dolaş görüntülendi...

Son dönemin gözde sanatçılarından Zeynep Bastık, geçtiğimiz günlerde Mersin'de hayranlarıyla buluşmuş ancak konserin bitimine 3 şarkı kala konserini yarıda keserek sahneden inmişti. Zeynep Bastık, bu hareketiyle dikkatleri üzerine çekerken sosyal medya hesabı aracılığıyla yayınladığı açıklamayla da bazı hayranlarına sitem ederek adından söz ettirmişti.

Zeynep Bastik - IMDb

"YARALANMAKTAN KORKTUM..."

Ünlü şarkıcı açıklamasında şu ifadelere yer vermişti:

"Dün akşamki konserimiz harika başlayıp, belli bir yere kadar da harika devam etti. Fakat gece daha sonra ikazlarımıza rağmen seyircilerin arasından suratıma tutulan oyuncak lazerle başlayıp yine suratımı sıyıran ve ciddi bir yaralanmadan kıl payı kurtulduğum sahneye atılan su şişesiyle devam etti. Açıkçası yaralanmaktan korktuğum ve güvenliğimden endişe ettiğim için konseri son 3 şarkı kala bitirmek zorunda kaldım. "

zezo.jpg

SARMAŞ DOLAŞ GÖRÜNTÜLENDİ

Ünlü şarkıcının konserini yarıda kesmesi ve sosyal medya hesabından yayınladığı açıklamalar magazin dünyasındaki etkisini sürdürürken Zeynep Bastık, bir kez daha adından söz ettirdi. Ünlü şarkıcı bu kez ünlü oyuncu ile sarmaş dolaş yakalanarak 'yeni bir aşk mı doğuyor?' sorusunun sorulmasına neden oldu.

Snob Magazin'in haberine göre; Umut Kurt'un eşi Melisa İnci'nin 30. yaş kutlamasına katılan ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, son dönemde tırnaklarına oje sürerek adından söz ettiren ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile sarmaş dolaş görüntülendi. İkili yan yana saatlerce sohbet etti.

YALANLAMA GELMEDİ

Daha sonra ikili DJ'e eşlik edip dans ettiler. Uzun süre baş başa sohbet eden ikili daha sonra başka mekanda devam eden doğum günü partisine geçti. İkilinin samimi halleri burada da devam etti. Yaşanan bu gelişmeler sonrasında ikilinin aşk yaşadığı iddia edildi. Her iki isimde henüz bu iddiaları yalanlamadı.

Tırnaklarına oje süren Uraz Kaygılaroğlu hayatının kırılma noktasını açıkladı: "Üniversitenin son yıllarında..."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN