Yeni sevgilisiyle çok konuşulmuştu! Zehra Güneş şimdi de saçını değiştirdi: "Resmen bambaşka biri olmuş"

Yeni sevgilisiyle çok konuşulmuştu! Zehra Güneş şimdi de saçını değiştirdi: "Resmen bambaşka biri olmuş"

Milli voleybolcu Zehra Güneş, aşk hayatıyla çok konuşulduktan sonra şimdi de imajını değiştirmesiyle konuşulmaya başladı. Ünlü ismin yeni saçı görenleri çok şaşırttı. İlk bakışta resmen tanıyamayacaksınız…

Milli Takım’da gösterdiği performansla adını voleybol tarihine altın harflerle yazdıran Zehra Güneş hem özel hayatı ile hem de güzelliği ile magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Son olarak toplam serveti ve aşk hayatıyla konuşulan Zehra Güneş, bu kez de yeni tarzıyla gündem oldu. Güneş, saçlarının yeni rengiyle çok konuşuldu.

yeni-proje-17.jpg

GÖRENLER RESMEN TANIYAMADI

Zehra Güneş, geçtiğimiz günlerde servetinin toplam değerinin 4 milyon dolar olmasıyla çok konuşulmuştu. A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Vakıfbank'ın başarılı orta oyuncusu Zehra Güneş, bir yandan da özel hayatı ile sık sık gündeme geliyordu.

capture-20240312151938220.jpg

Başarılı sporcu bu kez yeni tarzıyla magazin gündeminde yer aldı. Ünlü isim saç rengini değiştirerek siyaha boyadı. Yeni saçları ile sosyal medyada paylaşım yapan Güneş’in fotoğrafına yorum ve beğeni yağdı.

capture-20240312151945076.jpg

En Son Haber’de yer alan habere göre, Güneş'in saçlarını gören takipçileri "Yakıyorsun"," Dünyanın en güzel sporcusu" yorumlarında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN