Yeşilçam oyuncusu sokak ortasında çocuğu tokatladı! Mahalleli o anları kayda aldı, tokat atma nedeni ise...

Yeşilçam oyuncusu sokak ortasında çocuğu tokatladı! Mahalleli o anları kayda aldı, tokat atma nedeni ise...

Yeşilçam’ın meşhur oyuncuları arasında yer alan o isim magazin gündemine bomba gibi düştü! Sokak ortasında bir çocuğu tokatlaması büyük tepkilere neden oldu. Mahalleli o anları kaydederken, tokat atma nedeni ise duyanları şaşkına çevirdi.

Yeşilçam’ın ünlü oyuncusu Leyla Somer, sokak ortasında bir çocuğu tokatlaması ile gündeme geldi. Somer’in küçük çocuğu neden tokatladığı merak edilirken o anlar mahalledeki vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.

capture-20231122141259826.jpg

SOKAK ORTASINDA ÇOCUĞU TOKATLADI

Oyuncu Leyla Somer’in İstanbul Esenyurt’taki evinin önünde sokak hayvanlarına barınak yaptığı öğrenildi. İddialara göre mahalledeki diğer vatandaşların ise bu durumdan rahatsızlık duydukları için barınağı kaldırmasını rica ettikleri öğrenildi.

capture-20231122141234802.jpg

Sokakta oynayan çocuklardan birinin Leyla Somer’in baktığı köpeklere torpil attığı ve ünlü oyuncunun ise bunun karşısında sinirlenerek çocukların yanına gittiği öğrenildi. Somer, ilk önce çocuklara bağırdı daha sonra ise birkaç defa tokat attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN