Yeşilçam'ın usta ismi Filiz Akın'dan kahreden haber!

Yeşilçam'ın usta ismi Filiz Akın'dan kahreden haber!

Uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Türk sinemasının usta ismi Filiz Akın'dan gelen haber hayranlarını üzüntü içerisinde bıraktı.

Geçtiğimiz yıllarda kansere karşı verdiği mücadeleyi kazanarak hayranlarına müjdeli haber veren Türk sinemasının efsane ismi Filiz Akın'dan üzen haber geldi. Usta oyuncunun açıklamaları hayranlarını üzüntüye soktu.

Uzun zamandır sağlık sorunlarıyla mücadele eden Türk sinemasının efsane ismi Filiz Akın, sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunarak sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Yeşilçam'ın usta oyuncusu, sağlık sorunlarıyla mücadele etmeye devam ettiğini açıklayarak sağlık durumunun iyi olmadığını duyurdu.

Usta oyuncu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Bir keresinde sesim çıkmıyordu. Bugün öyle değilim ama o kadar ilaç ve tedaviye rağmen, daha iyi değilim. Doktoruma da sordum kan analizine göre serum takma durumu olacak gibi görünüyor. Bu mevsimde sıcak, serin derken sağlığınıza daha çok dikkat etmeniz dileğiyle."

KANSERİ YENMİŞTİ

Filiz Akın, sol kulağının üst tarafındaki kanserli doku ve ses tellerinde yaşadığı sorunların ardından çok sayıda ameliyat olmuştu. Efsane isim, 2002'de yakalandığı burun ve ağız arkası kanserini yenmeyi başarmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN