Yıkılmadım ayaktayım diyen burçlar hangileri? İşte dertlerin asla yıkamadığı burçlar

Yıkılmadım ayaktayım diyen burçlar hangileri? İşte dertlerin asla yıkamadığı burçlar

Kişisel, profesyonel veya romantik yaşamınızda olsun, çatışma hemen hemen kaçınılmazdır. Ve bir kişinin astrolojik işareti kişilik özelliklerini anlatabileceğinden, burçların nasıl savaştığını öğrenmek, mevcut herhangi bir çatışmayı çözmek için sağlam bir strateji oluşturmaya yardımcı olabilir.

Her insan hayatında zorluklar ve sorunlarla karşı karşıyadır. Bazıları diğerlerine göre bu durumun daha iyi üstesinden gelir. Bazı insanların zihinsel olarak diğerlerinden daha güçlü olduğu bir sır değil. Bu kişiler eleştirilere aldırmaz, engellere yenik düşmezler ve amaçlarına ulaşana kadar her yenilgiden sonra ayağa kalkarlar. Sen de onlardan biri misin? Haberimizde, en dirençli üç zodyak işaretinin hangileri olduğunu size söylüyoruz.

oglak.jpg

OĞLAKLAR DİRENÇLİDİR (22 ARALIK - 20 OCAK)

Oğlaklar her şeyden önce hırslarıyla tanınırlar. Ancak aynı zamanda son derece dirençlidirler. Oğlaklar sadece tam olarak ne istediklerini bilmekle kalmaz, aynı zamanda hedeflerine ulaşma konusunda çok ısrarcıdırlar. Stratejik bir yaklaşım benimsiyorlar, büyük bir sabır sergiliyorlar ve özellikle cesurlar.

Ayrıca inatçı olma eğilimindedirler, bu da rotada kalmalarına yardımcı olur. Oğlak bir hedef belirlediğinde, ona ulaşana kadar üzerinde çalışır ve hiçbir şey onları önlerinden alamaz.

Oğlak burcunu tanımlayan 5 kelime: azimli, cesur, sadık, yardımsever, hassas.
Elementi: Dünya (Boğa ve Başak gibi)
Ana gezegeni: Satürn
Taşları : oniks, kaplan gözü, gül kuvars
Zıt kutup: Yengeç

t25-koc-burcu-insani-ozellikl-837.webp

KOÇ MÜCADELECİDİR (21 MART - 20 NİSAN)

Koç, yangın işaretlerinden biridir. Maceracıdırlar, enerji doludurlar ve iddialı olmayı severler. Koç da oldukça inatçıdır, ancak bu özellik, hedeflerine sebatla ulaşmalarına yardımcı olur.

Ayrıca kararlıdırlar ve sorunlarla boğuşmakta zorluk çekmezler. Ateşli doğaları onları zaman zaman kavgacı yapar, ancak onları bu kadar esnek yapan da budur. Kendilerinin hiçbir şeyden etkilenmesine izin vermezler.

Koç'u tanımlayan 5 kelime: Hevesli, cesur, kavgacı, cömert, otoriter Elementi: Ateş (Aslan ve Yay gibi)
Ana gezegeni: Mart
Taşları: yakut, labradorit, carnelian
Zıt kutup: Denge

5f5e2fda2af10716e40ce5d8.webp

AKREPLER HIRSLIDIR (23 EKİM - 22 KASIM)

Akrepler ayrıca çok sert, kararlı, hırslı ve çalışkandır. Ayrıca cesurlar ve hiçbir şeyden korkmuyorlar. Bir şey istediklerinde hiçbir şey onları durduramaz.

Son olarak, Akrepler çok ısrarcıdır. Yaklaşımlarını uyarlamak için durumları analiz etmek için zekalarını kullanırlar. Asla güçten yoksun görünmüyorlar.

Akrepleri tanımlayan 5 kelime: kederli, kendine zarar veren, berrak, gizemli, içgüdüsel
Elementi: Su (Yengeç ve Balık gibi)
Ana gezegeni: Plüton
Taşları: granat, yakut, oniks
Kutup zıttı: Boğa

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN