Yılın En Büyük Dolunayı Burçları Nasıl Etkileyecek? Yılın En Sert Dolunayı Sarsıcı etkiler İle Geldi...

Yılın En Büyük Dolunayı Burçları Nasıl Etkileyecek? Yılın En Sert Dolunayı Sarsıcı etkiler İle Geldi...

En önemli hedefleriniz söz konusu olduğunda, önümüzdeki aylar ve yılın geri kalanı için bir strateji belirleyerek bu enerjiden yararlanın. Odaklanın, konsantre olun ve neyin peşinde olduğunuzu bilin ve dünyaya neden başarıya layık olduğunuzu göstermek için günü yakalayın.

Dolunay 13 Temmuz 2022'de 21 derece Oğlak burcunda zirveye ulaşıyor. Sizi bir sonraki harika profesyonel zirvelerinize taşıyan ivme artışını hissetmeye hazır olun. Yılın en sert dolunayının burcunuzu nasıl etkileneceğini buradan okuyun.

KOÇ: BÜYÜK FIRSATLARA HAZIR OLUN

En büyük emellerine ulaş, Koç. dolunay gökyüzünüzün tepesinde dururken, önünüzde büyük bir profesyonel atılımın ortaya çıktığını görebilirdiniz. Bu bir terfi, kazançlı bir iş teklifi, yeni müşteri ve hatta bir ödül olabilir. Gücünüzde durmak ve dünyaya sizi neyin unutulmaz kıldığını göstermek için bu enerjiyi kullanın.

BOĞA : KANATLARINI AÇ VE UÇ

Boğa dolunayın, zihninizi ve ruhunuzu yeni ufuklara açmanız için sizi zorluyor. Konfor alanınızı geride bırakarak, kelimenin tam anlamıyla veya mecazi olarak yeni bölgeye girmeye hazır olabilirsiniz. Birkaç olası değişiklik ayaklarınızın altına serilebilir: uzun mesafeli bir seyahat planının doruk noktası, denizaşırı ilişkiler veya uluslararası iş girişimleri veya hatta ani bir yer değiştirme veya göç etme kararı. Akademisyenlerle ilgileniyorsanız veya ilgileniyorsanız, Süper Ay size ilerlemeyi görmeniz için itici güç sağlayabilir. Son olarak, medya veya yayıncılık sektörlerinde çalışıyorsanız, şimdi bir atılım görebilirsiniz.

dolunay-burc-etki.jpg

İKİZLER :İŞ HAYATINDA İŞLER SARPA SARIYOR

Ortaklıklarınızda nerede durduğunuz ve nasıl paylaştığınız şu anda tartışmaya açık olacak, İkizler. Libido çatıdan yükseliyor ve size birleşme dürtüsü getiriyor olabilir. Bununla birlikte, siz ve diğer önemli biri ile işler biraz sarpa sarıyorsa, bunu çözme zamanının geldiğini bekleyin - ve ikiniz de mutlu değilseniz, ayrılıp kendi yollarınıza gidebilirsiniz. Bu Süper Ay, özellikle yatırımlar, varlıklar, ikramiyeler, telif çekleri, risk sermayesi ve hatta bir burs ile ilgili olarak büyük finansal konularda bir kaymaya da neden olabilir.

YENGEÇ: DOLUNAY SİZE CESARET VERECEK

Süper Ay, ilişkilerinizi ve ortaklıklarınızı gerçekten değerlendirmeniz için sizi cesaretlendiriyor, Yengeç. Bir yandan, taahhütte bulunduğunuz veya uzun vadeli sözler verdiğiniz için bu, sizin ve başka bir taraf için coşkulu bir birliktelik zamanı olabilir. Ani bir nişan veya taşınma kararı elinizin altında olabilir. Ancak, kayalık bir bölgedeyseniz, yolunuza çıkma zamanının geldiğine karar verebilirsiniz.

dolunay-burc.jpg

ASLAN : DOLUNAY SİZİ ÇOK MESGUL EDECEK

Bir kez daha bileme taşına çarpmadan önce biraz nefes al aslan, çünkü Süper Ay seni çok meşgul edecek. İşvereniniz için büyük bir projede son rötuşları yapıyor veya hatta bir işten diğerine geçiş yapıyor olabilirsiniz. Bununla birlikte, dikkate alınması gereken önemli şey, iş-yaşam dengeniz ve sizi mutlu eden birçok farklı yöne zaman ayırıp ayırmadığınızdır. Ayrıca, bir sağlık sorunu ortaya çıkabilir veya şu anda doruğa çıkabilir, bu nedenle repertuarınıza sağlık, zindelik veya yeni bir diyet getirmenin bir yolunu bulun.

BAŞAK: KALBİNİZ ÇİÇEK AÇACAK

Kalbinin çiçek açtığını görmeye hazırlan Başak. Süper Ay size şarkı söylerken, zevkin, tutkunun, romantizmin ve eğlencenin en önemli öncelik olduğunu hissedebilirsiniz. Bu, bekarların kendilerini ortaya koymaları için yılın en önemli lunaparkı - oldukça özel birini bulabilirler - hatta belki bir ruh eşi! Rastgele çıkıyorsanız, gerçekten aşık olduğunuzu bile hissedebilirsiniz. Son olarak, eğer kararlıysanız, bu kıvılcımınızı yeniden alevlendirmenize, çocuklarınızla zaman geçirmenize ve hatta hamilelik haberi getirmenize yardımcı olabilir.

dolunay-burclari-etkiliyor.jpg

TERAZİ: EV HAYATINIZDA DEĞİŞİME HAZIR OLUN

Ev hayatınızla ilgili bir değişim gelecek, Terazi. Bu, tamamen taşınma, yenileme veya yer değiştirme kararını getirebilir! Bazı Teraziler, oda arkadaşları arasında bile bir geçiş görecektir. Son olarak, aileniz veya ebeveynlerinizle ilgili bir şey ortaya çıkarsa, mümkün olan en kısa sürede müdahale ettiğinizden emin olun.

AKREP: SİZE SÖZLEŞME GÖRÜLÜYOR

Akrep, zihninin harika şekillerde genişlemesine hazır ol. Süper Ay geldiğinde, önemli bir yazma, konuşma veya iletişimle ilgili çabaya odaklanabilirsiniz. Kısa mesafeli seyahatler de artık size hitap edebilir. Son olarak, artık masanızda anlamlı bir sözleşme görünebilir.

dolunay-etkisi-burc.jpg

YAY : DOLUNAY PARA GETİRİYOR

Mali kaymaların şimdi ortaya çıkması muhtemel, Yay. Süper Ay paranızı öne çıkarırken, gelir ve giderlerinizi önemli ölçüde değerlendiriyor olabilirsiniz. Büyük bir masraf ortaya çıkarsa, bunun nasıl ele alınacağını bulmak için biraz bütçe yapın. Bununla birlikte, bu ay tutulması, kolayca bir zam, yeni müşteri ve hatta yoktan var eden bir iş teklifi getirebilir.

OĞLAK: DORUK NOKTAYI GÖRECEKSİNİZ

Yılın en önemli ay tutulması senin için burada, Oğlak! Süper Ay burcunuza girerken, size gümüş bir tepside sunulan çok değerli bir kişisel hedefin, umudun, özlemin veya hayalin doruk noktasını görmeniz muhtemeldir. Aynı dönem, gücünüzün neresinde durduğunuzu ve önemli bir ilişkide bulunduğunuzu da gözler önüne serebilir.

dolunay.jpg

KOVA : SEZGİLERİNİZİ DİNLEMENİN ZAMANI GELDİ

Alçakgönüllü olma, sakinleşme ve hayal kurma zamanı, Kova. Süper Ay sizin için özellikle yoğun olacak ve muhtemelen sizi biraz tükenmiş hissettirecek. Dinlenin ve şarj edin. Geçmişinizden bir sır veya durum ortaya çıkarsa, onunla yüzleşin. Şimdi sezginizi dinleyin.

BALIK : HAYATI KUTLAMAYA HAZIR MISINIZ?

Hayatı kutlamaya hazır olun, Balık! Süper Ay geldiğinde, muhtemelen birçok arkadaş ve tanıdık arasında dolaşıyorsunuz. Artık göz kamaştırıcı bir partiye veya toplantıya katılabilirsiniz, bu nedenle yeni insanlarla tanışmaya ve ağınızı genişletmeye hazır olun. Bir dost, ömür boyu sürecek bir özleme ulaşmanıza yardımcı olmak için şimdi devreye girebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN