Kadınlar Dikkat Direksiyonu Böyle Tutan Erkeklerden Kaçın.. Direksiyonu Tutuş Şekliniz Kişiliğiniz Hakkında Neler Söylüyor?

Kadınlar Dikkat Direksiyonu Böyle Tutan Erkeklerden Kaçın.. Direksiyonu Tutuş Şekliniz Kişiliğiniz Hakkında Neler Söylüyor?

Arabanın direksiyonunu tutuş şekliniz sizin kişiliğiniz hakkında pek çok şeyi söylüyor. Hey bekar kadınlar ve erkekler partneriniz arabanın direksiyonunu tutarken bir parça dikkat edin. Eğer bu şekilde tutuyorsa o kişi bir 'buldozer'dir ve ondan uzak durun. Kadınlar Dikkat Direksiyonu Böyle Tutan Erkeklerden Kaçın.. Direksiyonu Tutuş Şekliniz Kişiliğiniz Hakkında Neler Söylüyor?

Uzun süredir araç kullanıyorsanız arabanıza oturduğunuzda ve sürmeye başladığınızda, direksiyon simidini nasıl tuttuğunuza fazla dikkat etmiyor olabilirsiniz. Bu sadece senin alışkanlığın ve sen sadece yola konsantre oluyorsun. Ancak direksiyonu tutma şekliniz kişiliğiniz hakkında çok şey anlatır. Direksiyonu tutmanın kişiliğinizle nasıl bağlantılı olduğunu öğrenelim.

direksiyonu-tutus-sekli-kisilik-testi-1.jpg

DİREKSİYONU BİR ELİ İLE TUTANLAR

Bir elinizle ve sadece bir tarafınızla tutarsanız, güvenle minimalist olarak adlandırılabilirsiniz. Rahatsınız ve kendinizi strese sokmayın. Geniş bir sosyal çevreye sahip olmak yerine, birkaç yakın arkadaşınız olmasını tercih edersiniz. Rahat bir hayatı tercih ediyorsun ama yine de sıkıcı değilsin. Hayatınızı stres olmadan yaşarsınız.

direksiyonu-tutus-sekli-kisilik-testi-2.jpg

DİREKSİYONU TUTARKEN BİR ELİN ÜZTTE BİR ELİN ALTTA POZİSYONUNDAYSAN

Direksiyonu bir eliniz üstte, diğeri altta tutarsanız, çok mantıklı, analitik ve güvenilirsiniz. Diğer insanlar, hayatta her zaman doğru kararı verdiğinizi bildikleri için öneriler için size gelirler. Ara sıra ruh hali değişimlerinden muzdarip olsanız da, duygularınızın kontrolü her zaman sizdedir.

direksiyonu-tutus-sekli-kisilik-testi-3.jpg

HER İKİ ELİNDE ÇARKIN ORTASINDA İSE

Her iki elinizi de çarkın ortasında zıt taraflarda tutarsanız, barış seversiniz ve her zaman herhangi bir çatışmadan kaçınmaya çalışırsınız. Çatışmalar sizi rahatsız eder ve üzer. Doğanız gereği, insanlar anlaşmazlıklarına çözüm bulmak için size gelirler.

direksiyonu-tutus-sekli-kisilik-testi-4-001.jpg

HER İKİ ELİNİZİDE ÇARKIN ÜSTÜNDE VE EŞİT ARALIKTA TUTUYORSANIZ

Ellerinizi tekerleğin üstünde eşit aralıklarla tutarsanız , güvenle mükemmeliyetçi olarak adlandırılabilirsiniz. Kurallara uymayı seviyorsunuz ve bu yüzden sürücü kursunda size öğretilen yerde ellerinizi mükemmel bir şekilde tutuyorsunuz. Çok samimi ve çalışkansın. İnsanlar size başarı ve disiplin örneği olarak bakıyorlar.

direksiyonu-tutus-sekli-kisilik-testi-5-001.jpg

ELLERİNİZİ DİREKSİYONUN TEPESİNDE BİRBİRİNE YAKIN TUTUYORSANIZ

Ellerinizi direksiyonun tepesinde bir arada tutarsanız, çok uyanık bir insansınız. Endişenizi yönetmek için mücadele ediyorsunuz ve arkadaşlarınız ve aileniz tarafından sık sık aşağı inip hayatın tadını çıkarmanız isteniyor. Ama kaygınızın arkasında şefkat ve empati dolu bir insan var.

direksiyonu-tutus-sekli-kisilik-testi-6-001.jpg

DİREKSİYONUN ORTASINDA TEK EL İLE SÜRÜYORSANIZ

Tek eliniz direksiyonun ortasındayken sürüyorsanız, kesinlikle hayattaki maceraları seversiniz. Doğal olarak macera sporlarına düşkünsünüz ve hayatta her zaman yeni şeyler deneyimlemeyi seviyorsunuz. Size yakın olan insanlar bazen maceracı doğanız hakkında endişelenirler, ancak aynı zamanda içsel macera ihtiyacınızı anlar ve saygı duyarlar.

direksiyonu-tutus-sekli-kisilik-testi-7-001.jpg

İKİ ELİNİZLE DİREKSİYONUN ALTINDAN EŞİT MESAFEDE TUTUYORSANIZ

Elinizi tekerleğin altına eşit bir şekilde koyarsanız, yapılan herhangi bir eylemin sorumluluğunu ve sorumluluğunu almayı seven bir lidersiniz. Kimlik bilgileriniz nedeniyle insanlar sizi bir akıl hocası olarak görmekten hoşlanıyor. Herkes yargınıza güvenir ve güveninizi takdir eder. Doğal liderlik nitelikleriniz nedeniyle, insanlar otomatik olarak size çekilir.

direksiyonu-tutus-sekli-kisilik-testi-8-001.jpg

İKİ ELİNİZLE DİREKSİYONU ATTAN TUTUYORSANIZ

Direksiyonu iki elinizle altta tutarsanız, çalışkan, samimi ve ekmek kazanan siz olursunuz. Empati ve şefkat dolusunuz. Yardımınıza ihtiyacı olanları her zaman desteklersiniz ve başkalarının başarısından mutlu olursunuz. Ruh halinizin ve mutluluğunuzun kontrolü her zaman sizdedir.

direksiyonu-tutus-sekli-kisilik-testi-9.jpg

TEK ELİNİZLE DİREKSİYONU ÜSTTEN KULLANIYORSANIZ

Tek elinizle direksiyon başında araba kullanmayı seviyorsanız, havalı biri olarak adlandırılırsınız ve neredeyse her zaman sakin ve sakin kalırsınız. Arkadaşlarınız stres altındayken, stres atmak ve rahatlamak için sizi dört gözle beklerler.

direksiyonu-tutus-sekli-kisilik-testi-10.jpg

BİR ELİNİZ DİREKSİYONDA DİĞER ELİNİZ DE KORNADAYSA

Bir elinizi direksiyonun yanına ve bir elinizi Merkezdeki kornaya koyarsanız, durdurulamaz olursunuz ve bir buldozer gibi davranırsınız. Sürekli aceleniz var ve yakınlarınız ve sevdikleriniz dahil kimseye ayıracak zamanınız yok. Sizi yakından tanıyan insanlar, hırsınız ve karar verme becerileriniz için size hayrandır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN