İyi Bir Uyku İçin Her Burcun Yatmadan Önce Mutlaka Yapması Gerekenler! İşte Günü İyi Kapamanın Yolları

İyi Bir Uyku İçin Her Burcun Yatmadan Önce Mutlaka Yapması Gerekenler! İşte Günü İyi Kapamanın Yolları

İş yerinde zor bir gün mü geçirdiniz? Aileniz veya arkadaşlarınızla tartışma mı yaşadınız. Yoksa sizin için bugün sıkıcı bir gün müydü? Cevabınız evet ise yalnız değilsiniz. Asla gerçekten 'mükemmel' bir güne sahip olamazsınız ve inişler ve çıkışlar hayatın düzenli bir yönüydü. Ancak gününüzü nasıl bitireceğinize siz karar verirsiniz. İşte burcunuza göre yapmanız gerekenler...

KOÇ BURCUNUN MUTLAKA YAPMASI GEREKENLER

Astrologlar, Koç burcuna mensup insanlar için her gece günlük tutmayı önerir. Koç'un enerjik, hayat dolu ve son derece hırslı olduğu göz önüne alındığında, düşüncelerini bırakıp zihinlerini biraz dinlendirecek bir yere ihtiyaçları vardır. Yazınızı yeniden okumanıza veya düzenlemenize gerek yok, sadece kelimelerinizin akmasına ve tüm konuşmayı yapmasına izin verin. Bu, yatmadan önce sakinleşmenize ve huzurlu hissetmenize yardımcı olacaktır.

BOĞA BURCUNUN MUTLAKA YAPMASI GEREKENLER

Boğalar biraz içe dönük olduklarından ve rahatlık alanlarında takılmayı sevdiklerinden, çevrelerinin temiz, hoş kokulu ve pozitif olması önemlidir. Bununla birlikte, aromaterapi olarak da bilinen, duyularınızı sakinleştirmeye yardımcı olan ve uykuyu teşvik eden uçucu yağlara başvurabilirsiniz.

İKİZLER BURCUNUN MUTLAKA YAPMASI GEREKENLER

İkizler sosyal hayvanlardır. İyi sohbetler yapmayı, etrafta iyi insanlarla olmayı severler ve ayrıca haberdar olmak için sosyal medyada gezinmekten hoşlanırlar. Ancak, yatmadan önce daha az dikkat dağıtıcı olan bir ortam yaratmak en iyisidir. Ekranlardan biraz zaman ayırın ve minnettar olduğunuz her şeyi yazmak veya not almak gibi aşırı uyarılmış duyularınızı sakinleştiren etkinliklere katılın. Bunu yapmak sizi yalnızca pozitiflikle doldurmakla kalmayacak, aynı zamanda kaliteli dinlenmeyi de teşvik edecektir.

uyuma.jpg

YENGEÇ BURCUNUN MUTLAKA YAPMASI GEREKENLER

Yengeçler, sevilmeyi ve ilgilenilmeyi seven duygusal varlıklardır. Bir fincan ılık bitki çayını yudumlamak, fiziksel ağrılarınızı ve sızılarınızı giderirken size rahatlatıcı bir deneyim yaşatabilir. Çayınızın kafeinsiz olduğundan ve yalnızca uykuyu teşvik etmekle kalmayan, aynı zamanda sindirim sorunlarınızı uzak tutan probiyotikler içerdiğinden emin olun.

ASLAN BURCUNUN MUTLAKA YAPMASI GEREKENLER

Aslanlar için her şey estetik ve lüksle ilgilidir. Odanızı kokulu mumlarla aydınlatabilir, ipek geceliklerinizi giyebilir ve kendinize güzel bir cilt rutini kazandırabilirsiniz. Duygusal şifa, kendinizi gençleştirmenin ve tüm stres faktörlerinden kurtulmanın başka bir yoludur.

BAŞAK BURCUNUN MUTLAKA YAPMASI GEREKENLER

Başaklar son derece profesyoneldir ve yaptıkları işte neredeyse mükemmeldir, bu da çok fazla odaklanma gerektirir. Bu nedenle, yatmadan önce rahatlamanıza ve zihninizi rahatlatmanıza yardımcı olacak bazı rehberli meditasyonları dinlemeyi veya izlemeyi unutmayın. Meditasyon, konsantrasyonu ve odaklanmayı geliştirmenin harika bir yoludur.

uyumak.jpg

TERAZİ BURCUNUN MUTLAKA YAPMASI GEREKENLER

Uzmanlar Teraziler için kristal şifayı tavsiye ediyor. En organize ve dengeli kişiliklerden biri olmalarına rağmen, kuvars, akik, ametist veya opal gibi kristallerin kullanımı negatif enerjiyi hafifletebilir ve iyi bir gece uykusuna katkıda bulunabilir.

YAY BURCUNUN MUTLAKA YAPMASI GEREKENLER

Yay burcu kadar maceracı ve spontane kimse yoktur. Zihninizin her zaman meşgul olduğu göz önüne alındığında, geceleri uyumakta zorlanabilirsiniz. Bununla birlikte, karanlık ve sessiz bir çevre oluşturmak, daha iyi dinlenmenize ve daha hızlı uykuya dalmanıza yardımcı olabilir. Ek olarak, herhangi bir gürültüyü önlemek için bir göz maskesi ve bir çift kulak tıkacı da kullanabilirsiniz.

AKREP BURCUNUN MUTLAKA YAPMASI GEREKENLER

Kendi kendini rahatlatan bir gece duşu Akrepler için harika olabilir! Bir su burcu olduğunuz için, ılık duşlar sizi yatıştırır ve yatağa girmenizi kolaylaştırır. Ayrıca, uyku kalitenizi ve genel yaşam kalitenizi iyileştirmede muazzam bir şekilde yardımcı olabilecek kaygıyı azalttığı ve stresi azalttığı da bilinmektedir.

uykusuzluk.jpg

OĞLAK BURCUNUN MUTLAKA YAPMASI GEREKENLER

Oğlakların çoğu ya meşgul profesyoneller ya da her zaman yeni fırsatlar aramaya ve dünya çapında bilgi almaya çalışan dahilerdir, bu yüzden çoğunlukla telefonlarına da bağlıdırlar. Uzmanlar, telefonlarınızı dinlendirmenin uykunuzu yönetmenize çok yardımcı olabileceğine inanıyor. Stresörlerinizin çoğu aynı zamanda işinizden, çalışmalarınızdan vb. kaynaklanır, bu yüzden telefonunuzdan biraz zaman ayırmalısınız.

KOVA BURCUNUN MUTLAKA YAPMASI GEREKENLER

Akvaryumlar, her zaman bilgi toplayan ve yeni fikirler oluşturmaya çalışan yaratıcı ve hayal gücü kuvvetli ruhlardır. Bu tür yenilikçi kişilikler için yatmadan önce kitap okumak stres ve rahatsız uyku için mükemmel bir çözümdür. Sadece bir Kova'nın yaratıcı zihnine yönelmekle kalmaz, aynı zamanda onları uykuya dalar.

BALIK BURCUNUN MUTLAKA YAPMASI GEREKENLER

Kendinizi şımartmak suç değildir. Başkalarını önemsediğiniz kadar, kendinize de bakmayı öğrenmelisiniz. Kendinize bir cilt bakım rutini seti alın ve yatmadan önce uygulayın. Önce yüzünüzü temizleyin, ardından bir tonik uygulayın ve yüzünüzü bir pamukla silin. Ardından serumu uygulayın ve yüzünüze masaj yapın. Son olarak gece kreminizi sürün ve rahatlayın. Ayrıca zihninizi rahatlatmanın ve stresinizi uykudan uzaklaştırmanın başka yollarını da bulabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN