Erkeklere Göre Saç Modelinizin Sizin Hakkınızda Ne Söylüyor? İşte Fark Etmeden Verdiğiniz Mesaj

Erkeklere Göre Saç Modelinizin Sizin Hakkınızda Ne Söylüyor? İşte Fark Etmeden Verdiğiniz Mesaj

Saçlarınızın şekli nasıl? Sizin saçlarınız erkeklere nasıl bir mesaj veriyor. Kısa, uzun, kıvırcık veya düz, saçınızı nasıl taşıyorsunuz? Saçlarınız gerçekte kim olduğunuz hakkında çok şey söyleyebilir ve insanlar sadece saçınıza bakarak kişiliğiniz hakkında anında değerlendirmeler yaparlar. İşte erkelerin gözü ile kadınların saç şekilleri ve verdikleri mesajlar...

KISA TARZ KESİLEN SAÇLAR

Ne diyor: Kısa bir saç kesimi kendinden eminlik yayıyor. Peri kesimi hem gösterişsiz hem de zarif, avangard ve klasiktir. Bu, hem modaya uygun yirmili yaşlarda hem de zarif, zarif bir kadını tamamlayabilecek nadir saç kesimidir.

kisa-sac.jpg

SAÇLARINI AT KUYRUĞU YAPAN KADINLAR

Ne diyor: İmza at kuyruğu, verimli, sade bir tavırla klasik stili dengeleyen birini gösterir. Bu tarz şık ve düz, dokulu ve keskin bir şekilde giyilebildiğinden veya doğru aksesuarlarla süslenebildiğinden, bir at kuyruğu dünyaya toplantı odasından yoga odasına kadar her şeyi fethetmeye hazır olduğunuzu söyler.

at-kurugu.jpg

DÜŞÜK TOPUZ SAÇI TERCİH EDENLER

Ne diyor: Düşük topuz kaygısız kız kardeşi, yapılmamış bir topuz, cilalı topuza bir tutam gündelik cazibe katıyor. Bu sizin gününüzse, muhtemelen yaratıcı, hayal gücü kuvvetli ve beceriklisiniz.

dusuk-topuz.jpg

KLASİK TOPUZU TERCİH EDENLERDENSENİZ

Ne diyor: klasik topuz saç modelinin kalıcı olmasının bir nedeni var - bale barından kurumsal bir etkinliğe anında gelişmişlik katan zarif bir klasik. Kendine güvenen bir tavırla zarif bir kadınlığı dengeleyen dengeli bir kadın olduğunuzu duyurur. Bir elbiseye, kot pantolon ve düğmeli bir gömlekle kombinlendiği kadar zahmetsizce eşlik edebilir. Bu ciddi bir çok yönlülük.

balerin-topuzu.jpg

KIVIRÇIK SAÇ TİPİNİZ VARSA

Ne diyor: Doğal olarak kıvırcık saçlarınız varsa ve saç düzleştiriciyi kullanmayı tercih ediyorsanız, kişisel tarzın çok önemli bir ilkesini anlamışsınızdır: Eğer saçlarınız varsa, hava atın. Bu saç modeli, dünyaya kendinize güvendiğiniz ve kendinize karşı dürüst olduğunuzun açık bir işaretidir. Ancak bu stili (kısa, orta veya uzun) giyerseniz, kişisel stil hakkında bir iki şey bilen bir orijinalsiniz.

kivircik-sacli.jpg

ÖRGÜLÜ SAÇ MODELİNİ TERCİH EDİYORSANIZ

Ne diyor: Bir örgü sizin saç stilinizse, ayrıntılara verilen dikkati etkilenmeyen bir zarafetle dengelersiniz. Bir örgü saça görsel ilgi katar ve duruma göre basit veya özenle giyilebilir. Basit örgüler yetmişlerin rahat görünümünü hatırlatır, daha karmaşık örgüler ise neşeli, modern bir havaya sahiptir.

orgulu-saclar.jpg

İRİ DALGALI SAÇLARINIZ VARSA

Ne diyor: Gevşek bukleler ve büyük dalgalar, romantizm için anında bir çağrıdır. Saçınızı bu tarzda yaparsanız, günlük deneyimlerde sonsuz olasılıklar gören bir hayalperestsiniz.

dalgali-saclar.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN