Doğduğunuz güne Göre Kaderinizin Şifresi Ne? İşte Sayılarla Kader Çizginizi Söylüyoruz... Siz De Hesaplayabilirsiniz...

Doğduğunuz güne Göre Kaderinizin Şifresi Ne? İşte Sayılarla Kader Çizginizi Söylüyoruz... Siz De Hesaplayabilirsiniz...

Numoroloji bilimi bizlere her birimizin parmak izlerimiz kadar benzersiz olan kişisel bir 'kozmik kodla' doğduğumuzu söylüyor. İşte bu yazımızda sizin de doğum tarihine göre sahip olduğunuz numaraları hesaplayın ve hayatınızın amacını keşfedin. Hatta geleceğinizi bile tahmin edebilirsiniz.

NUMEROLOJİ BİLMİ NEDİR?

Numeroloji, astrolojiye benzer kadim bir ezoterik bilgelik dalıdır, ancak cevaplar için gezegenlere bakmak yerine, numeroloji sayılar aracılığıyla anlam bulur. Rakamlara sahip olduğumuzdan beri var olmuştur ve Çin, Hindistan ve Roma İmparatorluğu gibi eski toplumlarda kullanılmıştır. Eski çağlardan kalma tüm alışkanlıkları yasaklayan Hristiyanlığın yükselişinden önce numerologlara düzenli olarak danışılırdı. Düşünmeyi bıraktığınızda, evren bize sürekli olarak sayılar aracılığıyla mesajlar gönderiyor. Bilim adamları, matematiksel denklemlerle zaman ve uzayı, sesi ve ışığı ölçer. Sayıları bilinçli veya bilinçsiz olarak her zaman yorumluyoruz.

numoroloji1.jpg

NUMEROLOJİ NASIL ÇALIŞIR?

Yunan filozof Pisagor, sayıların çalışmasını popülerleştiren ilk kişilerden biriydi. Batı veya Latin alfabesini ve 1'den 9'a kadar olan rakamları kullanan Pisagor numeroloji sistemini yarattı. Alfabenin her harfi bu sayılardan birine bağlıdır.

Numeroloji, doğum günlerimizi geçmiş yaşamlardaki deneyimlerimize dayanarak seçtiğimiz inancıyla çalışır. Bu nedenle numerolojideki en önemli rakam (doğum tarihinize dayanan) Yaşam Yolu Numaranızdır. Hayatınızın temelini ve olmanız gereken kişiyi ortaya çıkarmaya yardımcı olabilir. Hediyeleriniz, güçlü yanlarınız, zayıf yönleriniz, yetenekleriniz, karşılaşacağınız zorluklar ve nihayetinde çağrınız hakkında fikir verir.

Yaşam Yolu Numaranızı bulmak için aşağıdaki kutuyu kullanın. Ana Numara - 11, 22 veya 33 olmadığı sürece her sayının tek bir haneye indirgenmesi gerektiğini unutmayın. O zaman Yaşam Yolu Numaranızın sizin hakkınızda neler gösterdiğini öğrenin…

numoroloji3.jpg

NUMEROLOJİ KULLANARAK YAŞAM YOLU NUMARANIZI NASIL HESAPLAYABİLİRSİNİZ?

Doğum gününüzde (gün + ay + yıl) sayıları yazın, ardından sayıları bir araya getirerek tek bir haneye indirin. Çift hane alırsanız, sayıları tekrar ekleyin – tek bir hane elde edene kadar bunu birkaç kez yapmanız gerekebilir (11, 22 veya 33 değilse, yan tarafa bakın).
Günü, ayı ve yılı tek bir haneye indirdikten sonra, bu sayıları toplarsınız.
Bu sayıların toplamı, Yaşam Yolu Numaranıza eşittir.
Örneğin:

17 Aralık 1990 (17-12-1990)
17: 1+7=8
Aralık: 1 + 2=3
1990: 1+9+9+0=19; 1+9=10; 1+0=1
TOPLAM: 8+3+1=12; 1+2=3
YAŞAM YOLU 3

1 BAĞIMSIZ LİDER

Anahtar terimler: yenilik, liderlik, bağımsızlık, hayal gücü, yaratıcı.

1'ler toplumun başlatıcıları, yenilikçileri ve vizyonerleridir. Son derece yaratıcı ve sezgisel, 1'ler sürekli olarak kalıpların dışında düşünürken, keskinliğini korur ve hedeflere odaklanır.

Yeni fikirler ve yeni başlangıçlar, bir 1'in hayatında belirgin bir şekilde yer alır, ancak kendilerini çok izole hissedebilirler. Life Path 1 çoğu kişiden daha fazla tökezleyecek ve düşecek ve çoğu zaman yanlış anlaşıldıklarını ve uymadıklarını hissedecekler. Sorun sevilmedikleri için değil, sadece farklı düşündükleri için. Eğer bir Yaşam Yolu 1 iseniz, kendinizden şüphe etmek en büyük mücadeleniz olacaktır, bu yüzden benzersizliğinizi benimsemeyi ve kendinize güvenmeyi öğrenin.

numoroloji4.jpg

2 BARIŞÇI

Anahtar terimler: hassas, ortaklık, uyum, diplomasi, incelik.

En esnek sayı olan 2, akılla olduğu kadar kalbe de öncülük eder. 'Yarışı yavaş ve istikrarlı bir şekilde rüzgarla', Life Path 2'nin sloganlarından biri olabilir. Alçakgönüllü ve samimi, 2'si en çok başkalarını desteklerken mutlu oluyor. Ortaklık ve işbirliği, romantizm veya kariyer yoluyla da çok önemlidir.

2'ler yüzleşmekten hoşlanmazlar, ancak çatışmadan kaçınarak artık söz hakları olmadığını düşünürler, bu nedenle sorunları kendi ihtiyaçlarından ödün vermeden çözmeleri önemlidir.

2'ler ayrıca her şeyin yoluna gireceği beklentisiyle kalplerini ve ruhlarını koyarlar, böylece planlar ters giderse incinebilir ve cesaretleri kırılabilir. 2'lerin huzuru bulmasının anahtarı, hataya yer bırakmaları ve hayatın her alanında dengeye odaklanmaları gerektiğini anlamalarıdır.

3 İLETİŞİMCİ

Anahtar terimler: yaratıcı, hevesli, ilham verici, motivasyonel.

3'ler hareketli, heyecan verici ve son derece bulaşıcı olan coşkulu bir tavırları olduğu için 'güneş numarası' olarak bilinir. Bunlar hayatın gerçek aşıkları. 3 sayısı her zaman kutsal kabul edilmiştir - bu nedenle yolunuz 3 ise, tasavvuf hayatınızda bir rol oynayabilir.

3'lü kendini ifade etmenin olumsuz yönlerine kapılabilir, yargılayıcı olabilir ve dedikoduya düşkün olabilir. Bu Yaşam Yolu, duygusal olarak daha hassas ve oldukça empatik olma eğilimindedir, etraflarındaki herkesin duygularını emer ve bu onların kapanmasına neden olabilir.

3'ler, çatışmalarla uğraşırken sabır sanatını öğrenmelidir. Onların en büyük zorluğu, nasıl alındığına bakılmaksızın, her zaman ışıklarını yakmayı ve en özgün benliklerini iletmeyi hatırlamaktır.

4 İNŞAATÇI

Anahtar terimler: pratik, analitik, güvenilir.

4'ler kendileri ve bir bütün olarak toplum üzerinde olumlu bir etki yaratan sistemler yaratırlar - onlar aramızdaki inşaatçılar ve öğretmenlerdir. Kaderleri, amansız sıkı ve zorlu çalışma yoluyla büyük başarılar elde etmektir.

Sıkı bir rutinleri olduğunda en parlak şekilde parlarlar. 4, kendi yollarının tek yol olduğuna inanarak, esnek olmayan, inatçı ve değişime dirençli olabilirler. Bir 4'ün zihninde, her zaman en iyisini bilirler. İnanılmaz derecede yüksek standartlarını başkalarına yansıtmamayı ve özellikle de kendilerini basitçe ulaşılamaz standartlarda tutmamayı öğrenmeleri önemlidir.

numoroloji5.jpg

5 GEZGİN

Anahtar terimler: dürtüsel, cesur, özgür ruhlu.

Ah, maceracı, hayat dolu ve özgürlük arayan 5! Bu sizin yolunuzsa, yaşamınız boyunca kozmik bir sürekli değişim ve dönüşüm dalgası sürmeyi bekleyin. 5, tüm sayıların en uyumlu olanıdır ve her zaman her türlü mücadeleye hazırdır.

Seyahat onların kaderinde büyük bir rol oynar. Tüm yaşamları boyunca tek bir yerde veya işte kalmaları amaçlanmamıştır. Bir 5'in hediyesi, sınırları zorlamak ve başkalarına da aynı şeyi yapmanın uygun olduğunu göstermektir.

Ancak 5'ler hedonizme teslim olma riskini taşır ve aynı anda çok fazla projeyle uğraşarak ve her şeyden önce anlık tatmini ön planda tutarak kolayca dikkati dağılabilir. Sınırlarını anlamaları ve özgürlükle sağlıklı bir ilişkiye sahip olmak için bir miktar kendini kısıtlamanın gerekli olduğunu kabul etmeleri gerekir.

6 YETİŞTİRİCİ

Anahtar terimler: sorumlu, anne, kadınsı.

Bu, 33 Numaralı Üstat dışında en sevgi merkezli sayıdır (en sağa bakın). Bunlar, umursadıkları kişiler için dünyanın sonuna kadar gidecek insanlardır. Amaçları, verdikleri ile aldıkları arasında ve sevgi dolu bir ev ile tatmin edici bir iş hayatı arasında nasıl bir denge kurulacağını öğrenmektir.

6'nın inanılmaz bir gücü var ve özellikle sevdiklerinizi korurken bunu göstermekten korkmuyor. Ancak gölge yanları, hiçbir şey kalmayana kadar kendilerinden çok fazla şey verebilmeleridir.

6 yaşındaysanız, mükemmeliyetçilik ve idealizmle mücadele edebilir ve kendinizi makul olmayan yüksek standartlarda tutabilirsiniz. Ayrıca başkalarını bir kaide üzerine koyma eğiliminiz var, ancak herkesin kusurları olduğunu öğrendiğinizde hayal kırıklığına uğrayacaksınız.

7 ARAYICI

Anahtar terimler: içe dönük, bilgi, gerçek, maneviyat.

İnanılmaz derecede özel olan 7'nin yolculuğu genellikle yalnız ve içe dönük bir yolculuktur. Dış dünyayı görmezden gelmek ve görevlerine odaklanmak gibi inanılmaz bir yetenekleri var.

Başkalarının onları nasıl gördüğünü kontrol etmek isterler ve kişisel işlerinin açığa çıkmasını istemezler. Bu bazen onların münzevi veya izole olmalarına neden olabilir.

Tam potansiyellerine ulaşmak için 7'lerin vizyonlarını dünyayla paylaşacak kadar içgüdülerine güvenmeyi öğrenmeleri gerekir.

8 GÜÇ MERKEZİ

Anahtar terimler: para, güç, disiplin, hırs.

Bir Yaşam Yolu 8 ile karşılaştığınızda, genellikle bunu bilirsiniz. 8'lerde yoğun bir enerji var - doyumsuz bir açlıkla istediklerinin peşinden gidiyorlar. 8 inanılmaz derecede hırslı ve azmin ve hedef odaklı olmanın gücünü anlıyor.

Yaşam Yolu 8, maddi ve manevi dünya arasındaki köprüdür. Para ve statü yoluyla başarı sanatında ustalaşmak için buradalar, ancak aşırı materyalist olma riskini taşıyorlar ve gerçekten neyin önemli olduğunu gözden kaçırabiliyorlar. 8'ler para konusunda da pervasız olabilir. Güçlü bir amaç duygusuyla topraklanmış kalmak, 8'in parayla sağlıklı bir ilişki kurmasını sağlayacaktır.

Eğer bir Yaşam Yolu 8 iseniz, şefkatli bir yerden gelmeye çalışmalısınız. Önemli bir güce sahip bol ve hırslısınız – bunu dünya için iyilik yapmaya kanalize edin.

9 İNSANİ

Anahtar terimler: hayırsever, idealist, fedakarlık, bütünlük.

İnanılmaz derecede dönüştürücü ve çok güçlü bir sayı olan 9, hayırseverdir ve geri verme arzusuyla hareket eder. Yürümek kolay bir yol değil, ancak 9'ların başkalarına yardım etme ve dünyayı daha iyi bir yer haline getirme hevesi gerçek.

9'ların gölge tarafı, başkalarına hizmet etme arayışlarında kendilerini unutmaları, çok fazla şey üstlenmelerine yol açması, bu da tükenmişlik ve bunalma ile sonuçlanabilir. Bu yol dünyanın yükünü omuzlarında taşımamalıdır.

9 aynı zamanda sonlarla ilişkilendirilen sayıdır ve sürekli bir fedakarlık temasına sahiptir. Bu inanılmaz derecede acı verici ve zorlu bir süreç olabilir. 9'lar gelecekleriyle uyumlu olmayan şeylere ne kadar tutunmaya çalışırlarsa, o kadar çok dirençle karşılaşırlar. 9'lar bazen takıntılara tutunmanın bırakmaktan daha fazla acıya neden olduğunu öğrenmelidir.

Dengeli hissettiren ilişkilere yaslanın ve gerisini bırakın - ve unutmayın, kimse mükemmel değildir.

ANA SAYILAR NEDİR?

Bunlar, diğer yaşam yolu numaralarıyla aynı şekilde hesaplanır. Son numaranızı tek haneye indiremeyeceğiniz tek zaman, 11, 22 ve 33'e ulaşmanızdır. Bunlar ana sayılardır, dünyada büyük bir değişim yaratabilecek güçlü bir frekans taşırlar.

11 PSİŞİK

Anahtar terimler: manevi lider, doğaüstü, anlayışlı.

11'ler son derece sezgiseldir. Bu sayılar kozmosa bağlıdır ve kadim, evrensel bilgeliğe erişime sahiptir. Yaşam Yolu 11, maneviyatla bağlantılıdır. 11 yaşında olmak için, ruhsal bilgelik ve bilgi biriktirmek için birçok yaşam geçirmiş olmalısınız.

22 USTA İNŞAATÇI

Anahtar terimler: mimar, güç, metodik, sezgisel.

Yaşam Yolu 22, tüm numerolojideki en güçlü sayıdır: burada, insanlığı daha iyiye doğru değiştirmeye yardımcı olacak bir imparatorluk inşa etmek için. Onlar değişimin gözetmenleridir ve seçtikleri alanlarda uzman olmaya mahkumdurlar. Vizyonlarını gerçeğe dönüştürmek için tüm sayıların en büyük kapasitesine sahipler.

33 AYDINLANMIŞ BESLEYİCİ

Anahtar terimler: koşulsuz sevgi, nezaket, vizyon sahibi.

Nihai bakıcı 33, en saf haliyle sevgidir. Başarılı şifacılar ve rehberler, kendileri için koşulsuz sevgide ustalaşmak ve sonra bu koşulsuz sevgiyi başkalarına vermek için buradalar. 33, gördüğü her yerde adaletsizlik ve eşitsizlikle mücadele eden, mazlumların şampiyonu.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN