Bu Kurbağa Resmindeki Saklı Atı Bulabildiniz mi? Yüzde 99'u Bulamıyor...

Bu Kurbağa Resmindeki Saklı Atı Bulabildiniz mi? Yüzde 99'u Bulamıyor...

Optik illüzyonlara meraklı mısınız? Optik illüzyonlar bilindiği gibi hem zihninizi boşaltmaya yardımcı oluyor hem de çok eğlenceli ve iyi zaman geçirmenizi sağlıyor. Ama bugün sizin için seçtiğimiz optik illüzyon çok basit görülse de bir hayli zor. Resme bakanların yüzde 99'u atı bulamadı.

Optik illüzyon: Sizin için çok kolay görülen ama oldukça zorlu olan bir tane optik illüzyon bulduk. Sosyal medyada dolaşımda olan kurbağa optik illüzyonu sizi ve beyninizi yoracak. Sosyal medya kullanıcıları bu resimde bir kurbağa görüyorsunuz ama at resmi de gözünüzün önünde bir parça dikkatli bakarsanız atı görebilme şansınız var.

Kurbağayı tespit etmek oldukça tüm sosyal medya kullanıcıları için oldukça kolaydır. Kurbağayı göremiyorsanız, derhal bir uzmandan yardım isteyin. Çünkü sizin durum oldukça kötü.

kurbaga-resmi-optik-illuzyon.jpg

Ama at farklı bir konu. Onu değerlendirebilir misin? Resme umutsuzca bakman için sana biraz zaman vereceğim. Atı resme bakanların yüzde 99'u bulamıyor. Siz atı biraz çabadan sonra bulan yüzde 1'lik kesimde misiniz? İşte kendinizi test etmenin kısa ve net yolu...

ATI BULAMIYORSANIZ KURBAĞANIN ÜZERİNDE DURDUĞU NİLÜFER YAPRAĞINA BAK

Biraz sorun mu yaşıyorsunuz? Sana bir ipucu vereceğim. Kurbağanın üzerinde durduğu nilüfer yaprağına bakın. Garip görünen bir şey var mı?

oprik-iluzyon-at-kurbaga.jpg

GİZLİ ATI HALA ULAMADIYSANIZ SİZE BİR İPUCU DAHA VERELİM

Hala bulamıyor musunuz? İşte anahtar: Atı ancak kafamı sinirle elimin üstüne koyduğumda buldum. Bu yüzden sorun yaşıyorsanız, telefonunuzu çevirin. Evet, bunu telefonunda okuduğunu varsayıyorum. Eğer değilseniz, o zaman sadece başınızı yan tarafa doğru eğerek bakın. Bana eski zamanlarda insanların resimleri incelerken başlarını sağa ve ya sola doğru yan yatırdıkları ve öyle baktıkları söylendi.

ATI HAL BULAMADINIZSA BEN SİZE YANITI HEMEN VEREYİM

Tamam tamam, senin için yapacağım. Çok fazla yorulmanıza gerek yok. Biz sizin için resmi yan çeviriyoruz. Şimdi atı gördün mü?

Tabi ki de bunca çabadan sonra atı görebildiniz.

ATIN TOYNAKLARININ ALT KISMINA KURBAĞA DENDİĞİNİ BİLİYOR MUSUNUZ

"At ya da kurbağa"dan bahsetmişken, günün rastgele gerçeği şudur: Atın toynaklarının o kısmına kurbağa dendiğini biliyor muydunuz ? Yani teknik olarak, ne zaman bir at görsen, bir kurbağa görürsün. Bunu arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz ve onları şaşırtabilir ve ya hayrete düşürebilirsiniz.

Şimdi dürüst olun. Siz atı bulamayan yüzde 99'dan birisimiziniz yoksa atı görebilen dahi yüzde 1'lerden misiniz?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN