Yüksek IQ Beyin Gücü Testi: 5 saniyede fillerin arasındaki gizli pandayı bulabilir misin? Normal zeka mısın? Dahi mi?

Yüksek IQ Beyin Gücü Testi: 5 saniyede fillerin arasındaki gizli pandayı bulabilir misin? Normal zeka mısın? Dahi mi?

Yüksek IQ gerektiren görsel testimizle hem dikkatini hem de beyin gücünüzü göstereceksiniz. 'Dahiyim' diyorsanız fillerin arasındaki pandayı 5 saniyede bulmaya çalışın. Gözlerim kartal gözü kadar keskin diyorsan başlayalım

IQ testleri, görsel zeka testleri gibi beyin yoran testler herkes tarafından çözülen testlerden. Eğlenerek yaptığınız bu testler beyninizi ne kadar kullandığınız da göstermektedir. Eğer ben beyin gücüme ve görsel zekama güveniyorum diyorsanız sizi yüksek IQ'lü testimize alalım. Fillerin arasında kendi gizleyen bir panda var. Ve onu bulmanız için 5 saniyeniz! Eğer hazırım diyorsanız sizi testimize alıyoruz.

BEYİN GÜCÜ VE GÖRSEL ZEKANI BİRLEŞTİR! PANDAYI BUL

Evet... eğer saatinizi ayarladıysanız, beyninizi ve gözlerinizi biraz yoracak testimize geçiyoruz. Bunun için biraz dikkat ve nesneyi çağrıştıran önemli detaya odaklanmanız gerek. Renkli fillerin arasında kendini saklayan pandayı bulmak hiç de kolay değil. Çünkü sadece 5 saniyeniz var! Genelde bulanlar 5 saniyeden fazla bir zamanda buluyor. Ama biz size sadece 5 saniye veriyoruz!

FİLLERİN ARASINDA GİZLENEN PANDAYI 5 SANİYEDE BULMAYA ÇALIŞ

pandatesti.jpg

Testi sizin için biraz zorlaştırdık. Eğer gözlerin keskin dikkatim yüksek beyim gücüme güveniyorum diyorsanız 5 saniyede pandayı bulabilirsin. Renkli fillerin arasında kendini gizleyen bu minik pandayı maalesef çoğu kişi bulamıyor.

İŞTE CEVABIMIZ

Pandayı bulduysanız siz gerçekten dahi olma yolundasınız. Kimse bu pandayı 5 saniyede bulamıyor. Görsel zekanız ve dikkat olmanız beyninizi analatik olarak kullandığınızı göstermekte.

pandalar.jpg

Peki siz fillerin arasındaki gizli pandayı kaç saniyede buldunuz? Yorumlara yazın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN