Yüksek maaş ile memur alımı başladı! Lise, ön lisans, lisans mezunları hemen başvursun! Bu fırsat bir daha gelmez!

Yüksek maaş ile memur alımı başladı! Lise, ön lisans, lisans mezunları hemen başvursun! Bu fırsat bir daha gelmez!

SEDDK 21 memur alım ilanını yayınladı. KPSS dereceleri ve memur alımlarının yanı sıra 5 farklı konuda en az lise mezunu şartı aranan kontenjan dağılımı açıklandı. Daha fazla detaya haberimizden göz atabilirsiniz…

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) Memur alım ilanını Yayınladı. Alımlar çeşitli pozisyonlarda 21 memur ile yapılmaktadır. Yayınlanan duyuruya göre, Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu, ilk kez memurluğa girecek adaylar arasından giriş sınavı sonucuna göre memur alımı yapıyor. Alımlar sözlü ve/veya uygulamalı sınavla yapılacak.

MEZUNİYETE GÖRE MEMUR ALIMI KONTENJAN DAĞILIMI NEDİR?

SEDDK'da çalıştırılacak 2 Avukat, 7 Memur, 4 Sekreter, 4 Hizmetli, 4 Şoför olmak üzere toplamda 21 Memur alımını yapılacağı açıklandı.

Lise Mezunu: 4 Hizmetli, 4 Şoför

Ön Lisans Mezunu: 4 Şoför, 4 Sekreter

SEDDK memur alımı

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

SEDDK memur alımında genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesindeki nitelikler aranıyor. Buna dayanarak;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olup, kamu haklarından yoksun bırakılmayan, görevini yapmasına engel sağlık sorunu bulunmayan, güvenlik kontrolleri ve arşiv araştırmaları olumlu olan, sabıka kaydı bulunmayan, Erkek adaylar adına askerlik veya askerlik hizmeti ile ilgili hiçbir şekilde ilişiği olmaması. Sosyal güvenlik kurumundan yaşlılık veya aylık almıyor olması koşulları açıklanmıştır.

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adayların mesleki yeterlilikleri ve KPSS şartlarını sağlaması gerekmektedir.

KPSS KOŞULU NE?

ÖSYM tarafından 2022 yılında tamamlanan KPSS için lisede P94, Ön Lisansta P93 ve Lisans için P3 üzerinden en az 70 puan alınması gerekmektedir.

ŞOFÖR ALIMI ŞARTI

Lise diplomanız veya meslek diplomanız ve en az 5 yıllık B ehliyetiniz olması gerek.

HİZMETLİ ALIMI ŞARTI

En az lise mezunu olması yeterlidir.

SEKRETER ALIMI ŞARTI

Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Büro Hizmetleri ve Sekreterlik, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi veya Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği önlisans programlarından mezun olması gerek.

DİĞER POZİSYONLAR İÇİN TABLO:

SEDDK memur alımı

SÖZLÜ VE UYGULAMALI SINAV YAPILACAK!

Giriş sınavı; Avukat, Memur, Sekreter ve Hizmetli için sözlü sınav ve Şoför için uygulamalı ve sözlü sınav olmak üzere iki aşamada düzenlenir.

BAŞVURULAR NE ZAMAN VE NASIL YAPILIYOR?

SEDDK memur alım talepleri Şubat ayı içerisinde kariyer portalı üzerinden elektronik ortamda gönderilmektedir.

Başvuru tarihleri: 13 Şubat 2023 Pazartesi 10:00'dan 24 Şubat 2023 Cuma 23:59'a kadar.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN