Yürek Çıkmazı dizisi bu akşam var mı, yok mu, neden yok? TRT 1 Yürek Çıkmazı yeni bölüm ne zaman?

Yürek Çıkmazı dizisi bu akşam var mı, yok mu, neden yok? TRT 1 Yürek Çıkmazı yeni bölüm ne zaman?

TRT 1 ekranlarında yayın hayatına yeni başlayan Yürek Çıkmazı'nın yeni bölümü merakla bekleniyor. Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu ve Mesut Akusta'nın başrol oyuncuları arasında bulunduğu dizi bugün aynı saatte gösterilmeyecek. Yürek Çıkmazı yayınlanmayacak mı, yeni bölünü ne zaman ekranlara olacak? Soruları pek çok izleyici tarafından merak içerisinde araştırılmaya başlanmış durumda. Bu soruların cevaplarına ve konu hakkında daha fazla detaya haberimizden göz atabilirsiniz…

Yürek Çıkmazı yeni bölüm merakla araştırılıyor. Dramatik hikayesiyle seyirciyi ekrana kilitleyen dizi, bu akşam aynı saatte ekranlarda olmayacak. 2022 Dünya Kupası'nda Meksika ile Polonya arasında oynanacak grup karşılaşması bugün saat 19:00'da TRT 1 kanalında olacak. Peki Yürek Çıkmazı yayınlanmayacak mı, yeni bölünü ne zaman ekranlara olacak? İşte detaylar…

YÜREK ÇIKMAZI BU AKŞAM VAR MI?

Yürek Çıkmazı, bu akşam Meksika-Polonya maçının ardından seyircilerin karşısına çıkıyor. Dizi, özet olmadan akşam 21:00'da ekranlarda olacak.

YÜREK ÇIKMAZI 4. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Cennet'in ölümüyle ilgili bir ipucu bulmayı uman Zeynep'in hiçbir sorusuna yanıt alamaz. O sabahı bilen iki kişiden birinin dili tutuldu ve Yılmaz konuşmamayı tercih etti.

Öte yandan Zeynep yüzünden mahalleye gelen Halil, cenazeden sonra babasıyla tekrar karşı karşıya gelir.

Kozlar dağıtılınca Birsen yine boşa düşer. Bu da yetmezmiş gibi merdivenlerden düşerek hastaneye kaldırıldı. Herkes bunun bir kaza olduğunu düşünse de gerçeği öğrenen Halil, başta kendi olmak üzere herkesin hayatını değiştiren büyük bir karara imza atar.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN