Yüzde 98 doğru çıkıyor! Sosyal medyanın fenomen psikolojik bilinçaltı testi....

Yüzde 98 doğru çıkıyor! Sosyal medyanın fenomen psikolojik bilinçaltı testi....

Psikolojide, sizin hakkınızda tahmin bile edemediğimiz bir şeyler söyleyebilecek çok sayıda farklı test vardır. Ama son zamanlarda sosyal medyada dolaşıma giren ev testi yüzde 98 doğru çıkıyor. İşte son zamanların en popüler psikolojik testi ve size söyledikleri...

En ilginç psikolojik testler çoğu uzmana göre resim testleridir. Bugünkü psikolojik testte bir ev seçin ve kendinizle ilgili önemli bir şey öğrenin. Sonuç olarak oldukça basit: hayalinizdeki evi seçin ve seçiminizin ne anlama geldiğini öğrenin.

1. BİR KIR EVİ SEÇTİYSENİZ...

Sen doğuştan romantiksin. Gürültülü partiler yerine, en yakın arkadaşlarının olduğu bir grubun ve ye toplantının içinde sakin ve rahat akşamları tercih ediyorsunuz. Kalabalık sizi yoruyor. Bu yüzden yalnızlık içinde vakit geçirmeye çalışıyorsunuz. Büyük ihtimalle içe dönük birisin. Güvenebileceğiniz çok az insan var ama onlara da yüzde yüz güveniyorsunuz.

Biraz doğal izolasyonla, hayattan ne istediğini bilen kendi kendine yeterli bir insansınız. Asla yalnızlık yaşamazsınız ama uzun süre tam bir inzivada yaşayabilirsiniz. Tabi ki bu inzivada yakın arkadaşlara yer var.

psikolojik-test.jpg

2. ESKİ BİR AİLE KALESİ HAYA EDİYORSAN...

Her zaman geleneklere ve yerleşik alışkanlıklara bağlı olan muhafazakar görüşlere sahip bir insansınız. Gidilen yolu kapatmanız zor, herhangi bir değişiklik sizin için kolay değil. Tutarlı, istikrarlı ve disiplinli bir çalışansınız ve patronlarınız büyük olasılıkla sizi takdir ediyor.

İş değişikliğine karar vermek sizin için uzun zaman alıyor. Başkalarıyla iletişimde alaycısınız, insanlara tepeden bakıyorsunuz. Birçoğu sizi bir züppe ve bir bilgiç olarak görüyor, ancak bununla aynı fikirde olmasanız da öyle görünmekten de mutlu oluyorsunuz.

3. BİR KARAVAN SEÇTİYSENİZ...

Sen kalbinde ve ya bilinçaltına sonsuz bir gezginsin. Dünya çapında gerçek gezilere ek olarak, sık sık rüyalarınızda gezilere çıkıyorsunuz. Bu nedenle biraz dağınıksın ve sürekli bulutlardasın. Başkaları seni iyi huylu ve zararsız biri olarak algılıyor. Bazıları seni hiç bir zaman büyümeyen bir çocuk olarak görüyor.

Maceralarınız ve yenilik tutkunuz onlara gülünç ve uygunsuz görünüyor. Yeni ve bilinmeyen her şeyi seviyorsunuz, ev konforunu hiç düşünmeden boşlayacak kadar kayıtsızsın.

4. MODERN VE YÜKSEK TEKNOLOJİ ÜRÜNÜ BİR EV SEÇTİYSEN...

Tüm son olaylardan haberdar olan tek kişi sensin. Kıyafet seçerken bile sadece en moda olanı alıyorsun. En son yenilikler her zaman elinizin altında oluyor.

Minimalizmde yatan rahatlığı sizin işinize geldiği sürece seviyorsunuz: her zaman sadece en gerekli şeylere sahip olmalısınız ve cicili bicil değil. İnsanlarla törene katılmayan oldukça sert ve ya soğuk görünen bir insansın. Şu hayatta liderlik pozisyonundaysanız, astlarınız muhtemelen sizden korkuyordur.

5. “DANS EDEN EVİ" SEÇTİYSENİZ...

Tüm faaliyetlerinde yaratıcılığı seviyorsunuz. Mesleğiniz sanat alanıyla ilgili olmasa bile, problem çözmeye yaratıcı bir şekilde nasıl yaklaşacağınızı biliyorsunuz. Kararsız bir insansın, aynı sorularda bir gün içinde bile fikirlerin değişebiliyor.

Birçok arkadaşınız var, iletişime bayılıyorsunuz ve dört duvar arasına oturamıyorsunuz. İyi gelişmiş bir hayal gücünüz var. Siz bir yenilikçisiniz ve çoğu zaman en çılgın ve en parlak fikirlerin yazarısınız ve de aynı zamanda bu çılgın fikirleri uygulayansınız.

6. LÜKS VİLLAYI SEVİYORSANIZ...

Can sıkıntısına ve karamsarlığa tahammülü olmayan bir tatil insanısınız. Gerektiğinde çalışabilir ve hedefe ulaşmak için her türlü çabayı gösterebilirsiniz, ancak hedefe ulaşınca da çalışmanıza göre dinlenebilirsiniz.

Yoksunluğu sevmiyorsun, dolu dolu yaşamaya çalışıyorsun. Büyük olasılıkla, sağa ve sola para harcıyorsunuz. Bazıları sizinle yalnızca faydalı amaçlar için iletişim kuran birçok arkadaşınız var.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN