Yüzdeki yağ bezelerine kesin çözüm! Tüm pürüzleri alıyor, bu iki malzeme pahalı kozmetiklere bile taş çıkaracak

Yüzdeki yağ bezelerine kesin çözüm! Tüm pürüzleri alıyor, bu iki malzeme pahalı kozmetiklere bile taş çıkaracak

Yüzdeki yağ bezeleri, bir çok insanın kabusu... Ancak kökünden çözecek kesin yöntem bulundu! Tüm pürüzleri alıyor, yağ bezelerini ortadan kaldırıyor! Her evde bulunan bu iki malzeme, pahalı kozmetiklere bile taş çıkaracak! İşte yağ bezlerinden kurtulmanın en kolay yolu...

Yüzdeki yağ bezeleri, birçok insanın rahatsızlık duyduğu bir sorundur. Yağ bezeleri, aşırı yağlı beslenme, yüksek kolesterol, bazı metabolik rahatsızlıklar ve güneş ışınları gibi faktörlerden kaynaklanabilir. Genellikle yağ bezeleri küçük ve ağrısızdır ve bunlar zamanla kendiliğinden kaybolabilir. Kimi yağ bezeleri ise ağrılı olur veya uzun süre geçmeyebilir.

Yüzünüzdeki küçük yağ bezelerini etkili bir şekilde ortadan kaldırmak için doğal tedavi yöntemlerini sizlerle paylaşacağız. Yalnızca 2 malzeme kullanarak düzenli bir şekilde uyguladığınızda, yüzünüzdeki yağ bezelerini azaltabilirsiniz.

LİMON PEELİNGİ İLE YAĞ BEZELERİNDEN KURTULUN

5d8b5bd8214ed825c02588f6.webp

Limon suyu doğal olarak asidiktir ve tıkanmış gözenekler üzerinde etkili bir şekilde çalışabilir. Limon peelingi, siyah noktalarınızın ve beyaz noktalarınızın azalmasına yardımcı olabilir. Yağ bezelerini azaltmak için bu yöntemi kullanmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.

LİMON PEELİNGİ NASIL YAPILIR?

tuz-limon-peeling.webp

Bir dilim limon alın.

Üzerine biraz şeker serpin.

Şekerli limonu yağ bezesi olan bölgeye hafifçe ovun.

Yaklaşık 10 dakika beklettikten sonra yüzünüzü soğuk suyla yıkayın.

Bu yöntemi düzenli olarak kullanarak yağ bezelerinin boyutlarının küçüldüğünü gözlemleyebilirsiniz. Ancak, limon suyu hassas ciltleri tahriş edebilir ve bazı kişilerde cildin kızarmasına neden olabilir. Limon suyuna karşı bir alerjiniz olup olmadığını kontrol etmek için dirseğinizde küçük bir test yapabilirsiniz.

Unutmayın ki herhangi bir cilt bakım yöntemini uygulamadan önce dikkatli olmalı ve cildinizin herhangi bir alerjik tepkisini gözlemlemelisiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN