Yüzünü ilk kez göreceksiniz! Bir döneme damga vuran ve kimliği sır gibi saklanan Hamdi Bey bakın kim çıktı?

Yüzünü ilk kez göreceksiniz! Bir döneme damga vuran ve kimliği sır gibi saklanan Hamdi Bey bakın kim çıktı?

Bir döneme damgasını vuran ve reyting rekorlarını altüst eden Var Mısın Yok Musun programında Acun Ilıcalı'nın telefon ile bağlandığı ve kimsenin yüzünü görmediği Hamdi Bey'i ilk kez göreceksiniz. Kimse şuana kadar yüzünü görmedi, ilk defa siz göreceksiniz! Bakın herkes tarafından merak edilen Hamdi Bey aslında kimmiş?

Türk televizyon tarihine damga vuran Var Mısın Yok Musun programı tekrardan gündeme geldi. Yarışmada Acun Ilıcalı'nın telefon ile bağlanarak teklif aldığı ancak yüzünü kimsenin görmediği Hamdi Bey sonunda ortaya çıktı. Kimliği sır gibi saklanan Hamdi Bey bakın kim çıktı? Görenler şaşıp kaldı! İşte detaylar...

GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Acun Ilıcalı'nın parlama programı olan ve 2007 ile 2010 yılları arasında yayınlanan Var Mısın Yok Musun programı gündeme yine bomba gibi düştü. Reyting rekorları kıran programda merak konusu olan Hamdi Bey ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

kmhhg-2.jpg

Daha öncesinde Hamdi Bey ile ilgili sık sık sorular alan Acun Ilıcalı, "Benim program dışında da görüştüğüm biri ama bunu açıklamam mesleğe ihanet olur. Bu program formatında bankacı gösterilmiyor ve biz de hiçbir zaman göstermeyeceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

SIR GİBİ SAKLANIYORDU KİM OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Sosyal medyada tekrardan merak konusu olan Hamdi Bey'in kim olduğu ortaya çıktı. Acun Ilıcalı'nın Hamdi Bey dediği kişinin daha öncesinde 'Acun Firarda' döneminde beraber çalıştığı kişi olduğu çıktı.

HAMDİ BEY BAKIN KİM ÇIKTI?

‘Var Mısın Yok Musun?’ programında telefonla para teklifi veren Hamdi Bey ile Acun Firarda’nın Feridun’u olarak akıllarda kalan gizemli isim, Acun Ilıcalı’nın iş ve özel hayatında sağ kolu olarak bilinen Birol Doğan’dan başkası değil.

İşte Var Mısın Yok Musun Hamid Bey'in son hali;

kmhghggh-3.jpg

kmghhhg.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN