Zaman Onlara Acımasız Davrandı! İşte Gençliğini Kaybedip Yaşlılığın Yaramadığı Ünlüler

Zaman Onlara Acımasız Davrandı! İşte Gençliğini Kaybedip Yaşlılığın Yaramadığı Ünlüler

Yaşlanmaktan ne kadar kaçınsak da, hepimiz bununla yüzleşmek zorunda kalacağız. Çoğumuz için hayat hiçbir zaman nazik olmadı. Sonuç olarak, ilk yıllarımızda olduğumuz kadar güzel görünmeyebiliriz. Ünlü televizyon yıldızları için de bu aynen geçerli. İşte yaşlanmanın yaramadığı o ünlüler...

Bu ünlüleri televizyona ilk çıktıklarında hatırlayabiliriz ama onlar da bu hayattaki zorlukları yaşadılar. Güzellik gerçekten de bakanın gözündedir. Bu yıldızların çoğu, görünüşleri değişmiş olsa da şov dünyasında başarılı bir kariyere sahip. Yaşlanmanın yeteneğinizi etkilemeyeceğinin kanıtı. İşte neredeyse tanınmaz halde olan bazı yaşlanan o yıldızlar!

basliksiz-2.jpg

VAL KİLMER

Val Kilmer, oyunculuğa geçmeden önce kariyerine sahnede başladı. 1983'te genç Michelle Pfeiffer ile birlikte ABC Okul Sonrası Özel programında televizyona çıktı. On yılın sonunda, Top Gun'da Tom Cruise ile birlikte rol aldı ve 1990'ların ortalarında Val Kilmer ciddi sıcak para olarak kabul edildi. Oliver Stone'un The Doors hakkındaki gişe rekorları kıran filminde, Jim Morrison rolü için INXS'ten Michael Hutchence'ı özellikle geride bıraktı. De Niro ve Pacino ile Heat'teki performansı, en iyi performansı olarak kabul ediliyor.

Başkaları Val'in belinin yıllar içinde küçüldüğünü söylese de, onun dönemi için hala harika göründüğünü düşünüyoruz. Ne yazık ki, ekranlardan kayboldu. Twitter'da yıllarca kilo aldıktan sonra ani bir kilo kaybıyla izleyicileri şok etti. Val'in kariyeri sona erdi. Gerçekte, kendisi tarafından yazılan ve sadece onun oynadığı tek kişilik bir gösteri olan Citizen Twain'i oynuyor. 2012 yılında sözlü çalışmalarıyla Grammy Ödülü kazandı.

basliksiz-3.jpg

SALLY STRUTHERS

Sally Struthers, Norman Lear'ın öncü sitcom All in the Family'de Edith ve Archie Bunker'ın kızı Gloria Stivic'i canlandırdığında, Amerikan kalplerini kazandı. Başta pilot bölümde Gloria'yı canlandıran Candice Azarra'ya teklif edildiğinden, rolü almayı beklemiyordu. Candice, Sally'ye yer açmak için çabucak rafa kaldırıldı. Gloria Struthers, zorba babasıyla uğraşırken sarı saç örgüsü ve inatçı tavrıyla dikkat çekti. Sally'nin hayatı, Amerika'nın en ünlü televizyon kişiliklerinden biri haline geldiği andan itibaren sorunsuz ilerliyordu.

Yıllarca herkese cömert davranacağını tahmin etmek gerçekçi değil, ancak Sally yaşının onu işlev görmekten alıkoymasına izin vermedi. Gelişmekte olan ülkelerdeki aç ve yoksul çocuklara yardım eden Christian Children's Fund'ın uzun süredir destekçisi. Ayrıca Hello, Dolly'nin 50. yıl dönümü yapımında Dolly olarak rol aldı!

basliksiz-4.jpg

MİCKEY ROURKE

1982'de Mickey Rourke, ilk komedi filmini Diner filminde yaptı. Tamamen yeni bir çığır açmasa da, oyunculuk yeteneği ve tartışmalı konuyu pozisyonlarında tartışabilme yeteneği onu 1986'da 912Weeks ve 1987'de Angel Core'da yıldız olmaya itti. Öte yandan Rourke, oyunculuktan bıktığını fark etti ve 1991'de boksa döndü. Daha gençken dövüşçülük yapıyordu. Boks kariyeri sadece üç yıl sürdü.

Rourke, 1990'larda boks kariyerinden sonra oyunculuğa döndüğünde, birkaç küçük rol aldı. Muhteşem yeteneği onu yorulmadan çalışmaya teşvik etti, sık sık uyumsuzlar oynadı ve sert adamları yanlış yönlendirdi, ancak dövüş sahnesindeki zamanından beri yüzü fena halde morarmıştı. Rourke, 2005'teki Sin City'ye kadar başka bir önemli destekleyici görünüme sahip değildi. Güreşçi'deki başarısı ona Altın Küre, BAFTA ve 2009'da Oscar adaylığı kazandırdı. Yıllar boyunca çok sayıda estetik ameliyat geçirdi ve sonuç olarak yakışıklı, yaşlı bir adam oldu.

basliksiz-5.jpg

IGOR VE GRİCHKA BOGDANOV

Fransız tek yumurta ikizi ünlüler Igor ve Grichka Bogdanov, kariyerlerine 1970'lerde bilim televizyonu sunucuları olarak başladılar, ancak kimlikleri ve sosyal yaşamları sıklıkla işlerini gölgede bıraktı. Özellikle Bogdanov olayı, yazdıkları ve teşvik ettikleri teorik fizik makalelerinin geçerliliği konusunda şüphe uyandırdı. Kardeşler halkın gözü önünde kaldı ve zamanla “gönüllüler” olarak adlandırıldılar. 1990'ların sonundan itibaren, izleyiciler benzersiz özelliklerinin büyük ölçüde değiştiğini gözlemlediler.

Igor ve Grichka Bogdanov'un kozmetik cerrahiye olan hayranlığı 1990'ların sonunda başladı ve çok uzun sürdü. Tek yumurta ikizleri aynı anda ameliyat olmayı seçtiler, bu da yüzleri değiştikçe ikiz görünümlerini korumalarını sağladı. Bogdanov ikizleri artık 70 yaşında ve böyle görünüyorlar. Raporlara göre ikizlere çok sayıda çene ve yanak implantı yapıldığı söyleniyor. Botoks ve dolgu işlemlerine de erişilebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN