Hem suçlu, hem güçlü! 'Neyin peşindesin?' deyip yakasına yapıştı

Kovid-19'la mücadelede hayati öneme sahip olan maskenin bazı vatandaşlar tarafından doğru kullanılmaması tartışmalara neden oluyor. Son olarak İstanbul'da, tramvayda maskesini burnunun altında bulunduran yolcu kendisini uyaran yolcunun yakasına yapıştı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı hayati öneme sahip olan maskelerin gerektiği gibi kullanılmaması tartışmalara neden oluyor. Son görüntüler İstanbul'dan geldi. 

Olay, dün öğle saatlerinde Cevizlibağ-Eminönü tramvay hattında meydana geldi. Gülhane durağında bir yolcu, tramvayda maskesi burnunun altında yolcuyu konuda uyardı. Yolcu uyarıya tepki gösterdi.

tramvayda-maske-icin-uyaran-kisiye-neyin-pesindesin-diye-bagirdi-2432-dhaphoto1.jpg

'NEYİN PEŞİNDESİN?' DİYEREK YAKASINA YAPIŞTI

Cep telefonu ile kaydedilen olayda yolcu, uyarısını sürdüren diğer yolcunun montunu bir ara çekerek, “Sen neyin peşindesin?” diye bağırmaya başladı. Uyarılarda bulunan yolcu, diğer yolcuların araya girmesi ile vagonun diğer tarafına uzaklaştırırken, diğer yolcunun maskesini yine düzeltmediği görüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN