Hidayet Türkoğlu'nun O Ses Türkiye performansı

Hidayet Türkoğlu'nun O Ses Türkiye performansı

O Ses Türkiye'nin "yılbaşı özel" programında Hidayet Türkoğlu rüzgarı esti. Türkoğlu sahnede 'Sen Allahın Bir Lütfusun' şarkısını seslendirdi.

O Ses Türkiye'nin 31 Aralık Perşembe yayınlanan yılbaşı özel programında Hidayet Türkoğlu 'Sen Allahın Bir Lütfusun' şarkısını seslendirdi.

O Ses Türkiye'nin "yılbaşı özel" programında şarkısına "Allah'ım yardım et" diyerek başlayan Hidayet Türkoğlu'nun heyecandan sık sık duraklığı, utandığı ve arada kahkaha attığı görüldü.

''En çok senin şarkını tıklayacaklar''

Acun'un Hidayet Türkoğlu'nun performansına yorumu "İnternette en çok senin şarkını tıklayacaklar" oldu.

Hidayet Türkoğlu'nun 'Sen Allahın Bir Lütfusun' performansı:

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN