Hollanda CES 2017'ye 30 firma ve kendi alanı ile katılıyor

Hollanda CES 2017'ye 30 firma ve kendi alanı ile katılıyor

Her yıl düzenlenen en büyük tüketici elektroniği etkinliği CES içinde yer alan girişimcilere özel bölüme bu sene Hollanca 30 firma ile katılıyor.

Dünyanın en büyük tüketici elektroniği etkinliği CES (Consumer Electronic Show) 2017 yılının Ocak ayında Las Vegas kentinde düzenlenecek.

Fuarın 2012 yılından bu yana girişimlere özel olarak ayırdığı Eureka Park alanı her yıl büyüyor ve daha çok şirkete ev sahipliği yapıyor. Öyle ki bu alana İsrail, Kore, Almanya, Fransa gibi ülkele pek çok girişimle birlikte katılarak kendi özel ülke koridorlarına sahip oluyor.

Bu sene bu ülkeler kervanına Hollanda da katıldı. 30 farklı girişim ile fuara katılacak olan Hollanda fuarda ülke olarak boy gösterecek.

Ses teknolojilerinden, bebek monitörlerine, mikro projektörlerden, akıllı yüzüğe kadar farklı alanlarda 30 girişim 170 binden fazla ziyaretçiye ürünlerini sergilerken ülkelerinin de tanıtımını yapacak.

Hollanda adına fuara katılacak olan girişimler ve ilginç ürünleri hakkında sitesinden daha çok bilgi alınabilir.

CES bünyesinde yer alan Eureka Park özellikle girişimler için çok büyük öneme sahip. 2013 yılından 2016 yılına kadar bu alana katılan girişimlerin aldığı toplam yatırım miktarı 100 milyar doların üstünde ve bu yatırımların tamamı fuarda kurulan ilişkiler ile alınmış durumda.

Türkiye için büyük fırsat

CES içinde Türkiye'nin de benzer bir alanı olabilir zira fuar organizasyonu Consumer Technology Association (CTA) Türkiye'ye özel ilgi gösteriyor. Her sene artan kontenjan ile, tüm masraflarını karşılayarak, Türk gazetecileri fuara davet eden CTA Türkiye'den gelecek girişimler için Eureka Park içinde özel bölüm açmaya çok istekli.

Özellikle Tekno Parklarımızda yer alan girişimlerimizin böyle bir etkinliğe katılması gerek ülke olarak tanıtımımız, gerek girişimlerimiz ve çözümlerimizin dünyaya duyurulması açısından büyük önem taşıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN