İbrahim Tatlıses'ten estetik iddialarına cevap verdi: Sadece boya...

İbrahim Tatlıses'ten estetik iddialarına cevap verdi: Sadece boya...

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, daha genç ve diri gözükmek için estetik yaptırdığı iddialarına cevap verdi. Tatlıses, "Ne botoks, ne saç ektirme... Hepsi uydurma" dedi.

Star TV'de program yapan İbrahim Tatlıses'in yeni imajı dikkat çekmişti. 8 haftalık bir programa başladığı iddia edilen ünlü türkücü, "Merak etmeyin. İbo, sizin İbo'nuz. Değişmez.." diyerek hakkındaki estetik iddialarını yalandı.

'İbo Show'un bu akşam ekrana gelecek 14'ncü bölümünde, sunucu İbrahim Tatlıses'in yeni imajı çok konuşuldu. Programın yeni bölüm tanıtımında Tatlıses'in saçlarındaki değişim sosyal medyada gündem oldu.

DEĞİŞİMİ ÇOK KONUŞULDU

Tatlıses'in değişim için 100 bin lira harcama yaptığı da öne sürülmüş ve sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri olmuştu.

69 yaşındaki ünlü türkücü, hakkında çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili açıklama yaptı.

screenshot-3-cmqu.jpg

"NE BOTOKS, NE SAÇ EKTİRME..."

Instagram hesabından bir paylaşımda bulunan Tatlıses, boyanın saçında fazla kalması sonucu bu şekilde bir değişim yaşadığını ifade etti.

"Ne botoks, ne saç ektirme... Hepsi uydurma" diyen sanatçı, "Ben şimdiye kadar ne isem, yine oyum. Merak etmeyin. İbo, sizin İbo'nuz. Değişmez... Saçımın renginin koyu görünmesi; boyanın fazla saçımda kalması sonucudur" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN