Menajerimi Ara dizisinde İbrahim Tatlıses sürprizi!

Menajerimi Ara dizisinde İbrahim Tatlıses sürprizi!

Her hafta başka bir ünlü ismin konuk olduğu Menajerimi Ara dizisinde 'İbrahim Tatlıses'in rol alacağı' haberleri medya kulislerini hareketlendirdi. İbo Show'un 9 yıl aradan sonra ekranlara dönmesi dolayısıyla ünlü türkücünün konuk olacağı belirtiliyor.

Yeni yayın döneminin dikkat çeken yapımlardan biri olan Menajerimi Ara dizisinde, gelecek bölümlerde yer alacak konuk isimlerin belli olduğu sosyal medyada konuşuluyor. İbo Show ile yeniden ekranlara dönen İbrahim Tatlıses ve Aşk 101 dizisi başrol oyuncusu Pınar Deniz'in Menajerimi Ara dizisinde konuk oyuncu olarak rol alacağı ileri sürüldü.

MENAJERİMİ ARA 12. BÖLÜM ÖN İZLEME

MENAJERİMİ ARA YENİ KONUKLAR KİM?

Star TV'de yayınlanan sezonun iddialı yapımlarından biri olan Menajerimi Ara dizisine birbirinden ünlü isimler konuk olmaya devam ediyor. Arif Erkin, Yılmaz Gruda gibi usta isimlerin renk katacağı diziye Serkan adlı yeni menajer rolüyle Serhat Teoman dahil olacak.

Ayrıca merakla izlenen diziye iki bomba isim daha misafir olacak. Adı, 'Rekabet' dizisi için geçen Pınar Deniz ile müziğin imparator lakaplı usta şarkıcısı İbrahim Tatlıses de Menajerimi Ara'da rol alacak. 2011'den sonra ara verdiği İbo Show'u 2020 yılında yeniden yayınlamaya hazırlanan ünlü türkücü, uzun bir aradan sonra ekranlarda yer alacak.

12. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Medya sektöründe çalışmak üzere Antalya'dan İstanbul'a gelen yeni mezun Dicle'nin sektörde yaşadıklarının anlatıldığı Menajerimi Ara dizisinin 12. bölümü, 8 Kasım 2020 Pazar günü saat 20.00'de Star TV'de yayınlanacak.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Menajerimi Ara 12. bölüm özeti: Beren'in yalanından sonra aralarında soğuk rüzgarlar esen Barış ve Dicle her şeyi tatlıya bağlamışken, Emir'in yaptığı hamle Barış'ın duygularının karışmasına neden olur. Dicle'nin büyük sırrını bilen gizemli bir kişi yapacağı hamle ile Dicle'yi çok zor bir durumda bırakır. Ajanstan bir haberin daha sızmasıyla içerideki muhbir bir kez daha gerilimlere yol açar.

84024.jpg

MENAJERİMİ ARA KONUSU NE?

Hayallerinin peşinde Antalya'dan İstanbul'a taşınan Dicle, sinema dünyasında kendine bir yer açmak ve bu devasa, acımasız şehirde tutunmak için canla başla uğraşmaktadır. Aylardır iş aramasına rağmen her gittiği yapım şirketinden geri çevrilir. Ne yazık ki kısa zamanda hayallerini süsleyen bu sektörün köpekbalıklarıyla dolu olduğunu kavrar. Bütün umutlarının tükendiği yerde yardım isteyebileceği tek bir insan kalmıştır; yıllardır görmediği, kendisini daha doğmadan terk eden babası Kıraç Özdal...

Piyasanın en ünlü menajerlik şirketlerinden biri olan Ego Ajans'ın beş ortağından biri olan Kıraç, varlığını herkesten sakladığı kızı Dicle'yi karşısında gördüğünde şoke olur. Babasının yardım ricasını savuşturmaya çalışması Dicle'nin gururunu çok kırar. Ama hiç beklenmedik bir anda karşısına büyük bir fırsat çıkar ve babasına rağmen Feris'in ona yaptığı iş teklifini kabul eder.

MENAJERİMİ ARA HANGİ DİZİDEN UYARLAMA?

Online dizi-film platformu Netflix'te yayınlanan Fransız yapımı 'Call My Agent' dizisi, ülkemizde 'Menajerimi Ara' adıyla televizyon ekranlarına uyarlandı. Ünlü oyuncular ve menajerlerinin yaşadıklarını eğlenceli bir dille anlatan dizinin orijinali, ülkemizde de geniş izleyici kitlesine sahip.

84022.jpg

MENAJERİMİ ARA OYUNCULARI KİMLER?

Ay Yapım imzasıyla Star TV'de yayınlanan, yönetmen koltuğunda Ali Bilgin'in oturduğu, müziklerini Uğur Ateş ve Saki Çimen'in yaptığı, senaryosunu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak'ın kaleme aldığı Menajerimi Ara dizisinin oyuncu kadrosunda; Barış Falay (Kıraç Özdal), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar Bilgin), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş (Barış Havas), Ayşenil Şamlıoğlu (Peride), Yaprak Medine (Beren Özdal), Gamze Karaduman (Gülin), Nazlı Senem Ünal (Jülide), Semi Sırtıkkızıl (Emrah), Aslı Mavitan (Maide Özdal), Pınar Ünsal (Leyla), Buse Sinem İren (Meral), Duygu Şen (Ece), Melisa Seda (Sedef), Beran Kotan (Aydın Havas), Bedir Bedir (Bekir), Nurhan Özenen (Ceylan), Burak Tozkoparan (Emir) gibi isimler rol alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN