İbrahimovic virüsü yendiğini küfrederek açıkladı

İbrahimovic virüsü yendiğini küfrederek açıkladı

İtalyan ekibi Milan'da forma giyen ve geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan Zlatan İbrahimovic, hastalığı yendiğini virüse küfrederek açıkladı.

İtalya Serie A ekiplerinden Milan'da forma giyen İsveçli futbolcu Zlatan Ibrahimovic, yeni tip koronavirüsü atlattı.

Çizme ekibi, Ibrahimovic'e yapılan son koronavirüs testinin negatif çıktığını ve karantina sürecinin sona erdiğini açıkladı.

KÜFÜRLÜ PAYLAŞIM

Kulübün yaptığı açıklamanın ardından Ibrahimovic'ten ses getirecek bir paylaşım geldi. Twitter'ı aktif bir şekilde kullanan ve 7 milyona yakın takipçisi bulunan yıldız oyuncu, paylaşımında "Karantina bitti. Sağlık yetkilileri karantinanın bittiğini söyledi" diyerek "Covid'i s.... ve Tanrı senin için geliyor" etiketlerini kullandı. Bu paylaşım kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum aldı.

TESTİ POZİTİF ÇIKMIŞTI

Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'nun takımı Milan'ın yıldız golcüsü Zlatan Ibrahimovic koronavirüse yakalanmıştı.

İtalyan kulübünden yapılan açıklamaya göre, UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Bodo Glimt maçı öncesi yapılan PCR testinin ardından İsveçli golcünün sonucunun pozitif çıkmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN