İlk konuşma Biden'dan: Seçimi kazanacağız

İlk konuşma Biden'dan: Seçimi kazanacağız

ABD seçimlerinde ilk konuşmayı Demokların adayı Joe Biden yaptı. Oy sayımının devam ettiğini belirten Biden, seçimleri kazanacaklarını söyledi.

Dünyanın en büyük siyasi ve ekonomik gücü Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD), vatandaşlar yeni başkanlarını seçmek için sandık başına gitti. Açıklanan ilk sonuçlara göre Joe Biden fazla delege sayısına sahip olsa da Donald Trump, Florida ve Teksas gibi kritik eyaletlerde yarışı önde götürüyor.

'SEÇİMİ KAZANACAĞIZ'

Seçim sonrası ilk konuşmasını yapan Demokratların adayı Joe Biden, "Bu kadarını beklemiyorduk ancak Arizona'da çoktan kazandık." diye konuştu.

02672883-bba5-4173-994d-71a194b7bddc.jpg

ABD SEÇİMLERİNDE SON DURUM İÇİN TIKLAYINIZ

Seçmenlerine Wellington'da seslenen Biden, "Oyları saymak uzun sürecek ancak Pennsylvania'yı da kazanacağız. Seçimin gerçek sonuçlarını yarın sabaha kadar öğrenmek zor. Bu karar Amerikan halkına ait. Ama ben çok iyi hissediyorum. Bu gece size bu seçimi kazanma yolunda olduğumuza inandığımızı söylemek için buradayım" dedi.

Biden, seçim kampanyasında çalışan ekibine de teşekkür etti. Biden sözlerini “İnancınızı koruyun, bu seçimi kazanacağız” diyerek tamamladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN