İmamoğlu, 'Askıda Fatura' verilerini paylaştı: En çok Esenyurt ve Sancaktepe'nin borcu ödendi

İmamoğlu, 'Askıda Fatura' verilerini paylaştı: En çok Esenyurt ve Sancaktepe'nin borcu ödendi

İmamoğlu, 'Askıda Fatura' kampanyasının verilerini sosyal medyadan paylaştı. Buna göre, en çok faturası ödenen ilçe, İstanbul'un en yoksul ilçelerinden Esenyurt oldu. Esenyurt’u sırasıyla Sancaktepe, Bahçelievler, Sultangazi ve Bağcılar takip etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, koronavirüs salgını sürecinde başlatılan 'Askıda Fatura' kampanyası ile ilgili son verileri paylaştı.

Sosyal medyadan paylaşım yapan İmamoğlu "Hayırsever vatandaşlarımızın askıda ödediği faturaların ilçe ilçe dağılımı, yoksulluk haritamıza uygun bir dağılım gösteriyor. Bu tablo hayırseverlerin desteğinin çok doğru yerlere gittiğini gösteriyor. Bu en güzel hayır işini güçlendirerek sürdürelim" ifadelerini kullandı.

EN ÇOK ESENYURT'UN BORCU GİTTİ

İmamoğlu'nun paylaştığı verilere göre, en çok faturası ödenen ilçe İstanbul'un en yoksul ilçelerinden Esenyurt oldu. Esenyurt'u sırasıyla Sancaktepe, Bahçelievler, Sultangazi ve Bağcılar takip etti.

120 BİN FAZLA FATURA ÖDENDİ

İmamoğlu, ayrıca fatura ödemesi yoğunluk haritasını da açıklamasıyla birlikte paylaştı. Ödenen 120 binden fazla faturanın 38 bin 918'ini doğalgaz, 38 bin 918'ini su faturaları oluşturdu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN