İmamoğlu'ndan İETT otobüsü açıklaması: İzlerken kanım dondu

İBB Başkanı İmamoğlu, pazar günü sabah 6 sularında İETT otobüsündeki kalabalığın gösterildiği sosyal medya paylaşımıyla ilgili, "Video kayıtlarını izledim, kanım dondu. O saatte geçen hafta bir kişi binen otobüse aynı anda 71 kişi binmiş, siyaset buysa lanet olsun siyasete" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sabah katıldığı televizyon programında açıklamalarda bulundu. İmamoğlu sosyal medyada paylaşılan dolu İETT otobüsü fotoğrafı ile ilgili “izlerken kanım dondu” dedi.

İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu,t FOX Tv'de İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programına katıldı. İmamoğlu bir çok konuda açıklamalarda bulunurken sosyal medyada paylaşılan dolu İETT otobüsü fotoğrafı ile ilgili “İzlerken kanım dondu” dedi.

İmamoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

Sosyal medyada paylaşılan dolu İETT otobüsü fotoğraf sürecini araştırdık. Görüntüleri izlerken kanım dondu. Maça gitmiyorlar, sabah namazına gitmiyorlar, pazar günü iş güç de yok. Bu otobüse (146 Boğazköy-Bakırköy) aynı saatte geçen hafta bir kişi ve bu hafta 71 kişi binmiş. Eğer siyaset buysa lanet olsun siyasete! Dünya değişti ama kafalar değişmedi.