İnce'den Erdoğan'a: Beştepe'ye buradan ekmek çıkmaz

İnce'den Erdoğan'a: Beştepe'ye buradan ekmek çıkmaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "İstihbaratımıza gerek yok, Muharrem Bey yeter zaten" sözlerinin ardından CHP'li İnce'den yeni açıklama geldi. Twitter'da paylaşım yapan İnce "Saray'a buradan ekmek çıkmayacaktır. Bu ülkeye yaptıkları kötülükler ortadadır. Bu güzel vatanı Saray düzenine teslim etmemek için de aynı azim ve kararlılıkla direneceğimi tüm kamuoyuna saygıyla bildiririm" dedi.

'Beştepe'ye giden CHP'li' iddialarının odağındaki CHP'li Muharrem İnce'den "Bu güzel vatanı saray düzenine teslim etmemek için de aynı azim ve kararlılıkla direneceğimi tüm kamuoyuna saygıyla bildiririm" açıklaması geldi.

"BU ÜLKEYE YAPTIKLARI KÖTÜLÜKLER ORTADA"

Twitter'dan açıklamalarda bulunan İnce şunları kaydetti: "Her Cumhuriyet Halk Partili için, parti her şeyin önünde ve üstündedir. Partiyi korumak, partinin değerlerinin taşıyıcısı olmaktır.

?Ben değil, bütün partililer son birkaç günde istemediğimiz şeyleri yaşıyorsak bunun sorumlusu partide olup kendilerini partinin değerleriyle buluşturamamış insanlardır. Yaşananlara rağmen göreceğiz Saray'a buradan ekmek çıkmayacaktır. Bu ülkeye yaptıkları kötülükler ortadadır.

"Partimin temiz geleceği için partinin değerleriyle buluşamamış insanlarla nasıl mücadele edeceksem, bu güzel vatanı saray düzenine teslim etmemek için de aynı azim ve kararlılıkla direneceğimi tüm kamuoyuna saygıyla bildiririm."

19-11/26/01.jpg

NE OLMUŞTU?

Sözcü yazarı Rahmi Turan, 20 Kasım'daki köşe yazısında "9 Kasım'da bir CHP'linin Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğünü" yazmıştı. Daha sonra tartışmanın alevlenmesi ile Turan, "Söz konusu CHP'li'nin Muharrem İnce olduğunu" öne sürmüştü. Turan, yazıdaki bilginin kendisine gazeteci Talat Atilla'nın verdiğini açıklamıştı.

Atilla, haberi CHP'li bir kaynaktan aldığını, çok yönlü olarak kontrol ettiğini ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na doğrulattığını dile getirmişti.

"Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştüğü" iddiasını yalanlayan CHP'li Muharrem İnce ise ilk açıklamasında "Eğer böyle bir görüşme gerçekleştirdiysem ve bununla ilgili bir belge varsa Taksim'de kendimi yakarım" ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN