İnegöl İlçesi'nde kaza yapan otomobil kullanılamaz hale geldi

İnegöl İlçesi'nde kaza yapan otomobil kullanılamaz hale geldi

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde servis otobüsü ile çarpışan otomobil kullanılamaz hale geldi. Kazada hurdaya dönen otomobilin sürücüsü yaralı olarak kurtuldu.

İnegöl'de meydana gelen trafik kazasında, Şaban Kaya yönetimindeki 16 KHZ 30 plakalı servis otobüsü, İnegöl’den gelip Metal Sanayi Kavşağı'ndan dönmekte olan Hamza Kandemir'in kullandığı 16 PG 155 plakalı otomobil ile çarpıştı.

DHA'nın haberine göre çarpmanın etkisiyle savurulup orta refüje çarpan otomobil kullanılamaz hale geldi. Kazada araç içersine sıkışan ve ağır yaralanan 68 yaşındaki Hamza Kandemir, itfaiye ve sağlık ekipleri güçlükle çıkartılıp hastaneye kaldırıldı. Sürücünün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Kaza ile ilgili soruşturmaya başlandı.






YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN