iPhone 11 Pro Cep Telefonu Özellikleri

iPhone 11 Pro Cep Telefonu Özellikleri

iPhone 11 Pro, üçlü arka kamera, ultra geniş lens, yeni bir Gece modu, HDR gibi özelliklerle inanılmaz performans sunar. Genel olarak iPhone 11 Pro, günümüzün tartışmasız en iyi akıllı telefonlarından biridir. 5.8 inçlik ekranı, tek elle kolay bir şekilde kullanım sunar. Apple’ın amiral gemisi iPhone 11 Pro, size optik zoom için üçüncü bir kamera daha getirir. İşte diğer özellikler...

iPhone 11 Pro, üçlü arka kamera, ultra geniş lens, yeni bir Gece modu, HDR gibi özelliklerle inanılmaz performans sunar. Genel olarak iPhone 11 Pro, günümüzün tartışmasız en iyi akıllı telefonlarından biridir. 5.8 inçlik ekranı, tek elle kolay bir şekilde kullanım sunar. Apple’ın amiral gemisi iPhone 11 Pro, size optik zoom için üçüncü bir kamera daha getirir.

Yeni Gece modu ise çok düşük ışıkta şaşırtıcı sonuçlar verir. Video ve sinematik dengelemedeki genişletilmiş dinamik aralık, harika çekimler oluşturmanızı sağlar. A13 Bionic işlemcisi sayesinde iPhone 11 Pro, satın alabileceğiniz en hızlı akıllı telefondur. Yaklaşık 10.5 saatlik pil ömrü ile iyi bir dayanıklılık performansı sunar. iPhone 11 Pro’nun paket içine dahil edilen hızlı şarj cihazı ise oldukça iyi çalışır. Yaklaşık 30 dakikada %55 oranında şarj yapabilme kabiliyetine sahiptir. Maksimum depolama alanı ile bu cihaz, kullanıcılarının depolama ihtiyacını etkin şekilde karşılayabilir. iPhone 11 Pro’nun tasarımı da etkileyici bir nitelikte. Arka kısımdaki üç büyük kamera merceği, sol üst köşeye hakimdir. Bu akıllı telefonun uzay grisi, gümüş ve yeşil tonlarında renk seçenekleri mevcut. Cihazın arka yüzeyi tamamen mat kaplamadır. Bu nedenle parmak izi oluşturmayan bir özelliğe sahiptir. Cihaz, IP68 sınıfındadır ve ortalama 30 dakikaya kadar suya dayanıklı şekilde üretilmiştir. Apple’a göre iPhone 11 Pro’nun camı, şimdiye kadarki tüm iPhone’lardan daha sağlam. İphone 11 Pro’nun 5.8 inçlik Süper Retine XDR özellikli ekranının parlaklığı da inanılmaz iyi. Güneş ışığında bile cihazın ekranı maksimum parlaklıkta kalabiliyor. iPhone 11 Pro’nun OLED ekran paneli, geniş renk desteği ve ultra geniş görüntüleme açıları sunduğundan, oldukça çarpıcı ve kaliteli bir görüntü sağlar.

Apple, iPhone 11 Pro ile Şaşırtıyor!

iPhone 11 Pro, inanılmaz derecede kusursuz tasarımı ile sizi şaşırtabilir. Bu telefon, diğer iPhone’larda görmeye alıştığımız ultra pürüzsüz camdan daha ince bir formda bulunan, yeni bir buzlu mat kaplamaya sahiptir. Böylece telefonu daha kolay tutabilir ve leke oluşumunu önleyebilirsiniz. Sadece bu özelliğiyle bile iPhone 11 Pro, şimdiye kadarki en iyi görünümlü Apple telefon olabilir! Kulaklık jakı bulunmayan iPhone 11 Pro’yu kablosuz kulaklıklar ile kullanabilir, harika bir ses deneyimi yaşayabilirsiniz. Bunun için bir airpod satın almanız yeterli olacaktır. Ayrıca, iPhone 11 Pro’daki Dolby Atmos sese, stereo hoparlörlerden surround ses simülasyonu yapabilirsiniz. iOS 13 ile birlikte gelen iPhone 11 Pro’nun bir başka önemli özelliği ise bu sürümde fotoğraf düzenleme araçlarının üstün nitelikte olmasıdır. Ayrıca QuickPath klavyesi, parmağınızı kaldırmadan kelimeleri izlemenize olanak tanır. A13 Bionic işlemci, Android telefonlarda bulamayacağınız performansı sunarak, benzersiz avantajlar elde etmenizi sağlar. A13 Bionic işlemci sayesinde iPhone 11 Pro, özellikle video çekimi ve dışa aktarma konusunda fark edilir derecede hızlıdır. Bu akıllı telefonun onca özelliğine rağmen ağırlığı, inanılmaz şekilde düşüktür. iPhone 11 Pro tam olarak 188 gram ağırlığa sahiptir ve bu yüzden hafifliğiyle de isminden söz ettirir. Makul boyutta en iyi iPhone olma özelliği de taşıyan iPhone 11 Pro, 5.8 inç ekranı sayesinde ellerinizi rahat ettirebilir. 64 GB, 256 GB ve 512 GB olarak farklı depolama seçenekleri sunan iPhone 11 Pro, ihtiyaçlarınıza en uygun olan cep telefonunu seçme şansı tanır. Yeni bir Apple iPhone 11 Plus satın aldığınızda, bir yıl boyunca Apple TV Plus üyeliği de ücretsiz şekilde gelir. Böylece, olağanüstü özellikleri barındıran yeni akıllı cep telefonunuz ile Apple TV Plus keyfini de doyasına yaşayabilirsiniz!

Düşük Işıkta Bile Üstün Performans

Arka kamerayı içeren üç lens, fotoğrafçılık zekasıyla desteklenen iPhone 11 Pro’nun en önemli özelliklerinden biri. Alana benzersiz bir bakış açısı sunmak için her bir lens olağanüstü güçle çalışır. Cihazda, 2X optik zoom sunan ikincil bir telefoto alıcı da bulunur. Apple bu akıllı telefonuyla birlikte, daha fazla ışık almak için diyaframı 2.0’a genişletti. Yeni ultra geniş kamera ise 0.5X zoom ve 120 derecelik bir görüş alanı sağlar. iPhone 11 Pro’nun ve Apple’ın yeni Gece Modu ise düşük ışıkta etkili bir kamera performansı getirir. Daha eski bir iPhone ile akşam saatlerinde fotoğraf çekerken vurgu ve gölgelerde iPhone 11 Pro kadar netlik ve denge yakalanması söz konusu değildir. iPhone 11 Pro’yu Gece moduna alıp çekim yaptığınızda, örneğin gökyüzü daha karanlık ve daha gerçekçi bir tonda çıkar. Loş koşullarda etkileyici kamera performansı ile iPhone 11 Pro, DSLR fotoğraf makinelerine rakip olabilir. Birden fazla rengin ışıklandırmasını, çok sayıda karmaşık doku ile karıştırarak, fotoğrafın daha keskin ve daha gerçekçi görünmesini sağlayabilir. Aynı zamanda, bu cihazın belirli yerlerde parlaklık oluşturmasına izin verebilirsiniz. Bu da genel sonucun kontrastını ve derinliğini, el ile ayarlayabileceğiniz anlamına gelir. iPhone 11 Pro’nun kamera özellikleri o kadar çarpıcı ki, adeta profesyonel bir fotoğrafçı gibi kaliteli kareler yakalamanıza yardımcı olur. Hatta portrelerde bile eşsiz görüntüler elde etmeniz mümkün. Bu akıllı telefonun telefoto lensi, gündüzleri sığ alan derinliği çekimleri yakalamanızı da sağlayabilir. Böylece, net ve gerçek görünümlü portreler üretebilirsiniz. iPhone 11 Pro sayesinde, mekânın gerçek koşullarıyla uyumlu olan fotoğraflar çekebilirsiniz. Ek olarak; iPhone 11 Pro, gölge çekimlerinde de inanılmaz başarılı bir cihaz!

iPhone 11 Pro’nun En Önemli Özellikleri

Fotoğraf çekiminde başarılı olduğu kadar video konusunda da kullanıcılarını üzmeyen iPhone 11 Pro, ön ve arka kameralar ile 60 fps’de 4K videolar kaydeder. Apple’ın sinematik video stabilizasyonu her şeyi pürüzsüz tutarak, uzak nesnelerin seslerini bile yok edebilir. iPhone 11 Pro’da bir videoyu hızlı bir şekilde kaydetmek için deklanşör düğmesi aracılığı ile direkt video moduna geçiş yapabilirsiniz. Yani tek elle fotoğraftan video moduna geçmiş olursunuz. Deklanşör düğmesini sola doğru kaydırdığınız zaman, seri çekim yapabilirsiniz. Sağa kaydırdığınızda ise video çekimine kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Tüm iOS 13 cihazlarında olduğu gibi iPhone 11 Pro’da da en iyi fotoğraf ve video düzenleme araçları bulunur. Bu araçlar sayesinde gürültü azaltma, keskinlik, tanım ve renk tonu gibi özellikleri kontrol edebilir, değiştirebilirsiniz. iPhone 11 Pro, boyutu göz önüne alındığında pil ömrü ve şarj konusunda iyi bir performans sergiler. Tam dolu bir batarya ile iPhone 11 Pro, yaklaşık 10 saat 24 dakika kadar dayanabilir. Hızlı şarj özelliğine sahip olan bu Apple cep telefonu, kısa bir zamanda şarj olabilir. Kutu içinde bulunan 18 watt’lık şarj aleti ile iPhone 11 Pro’yu yaklaşık olarak 1 saatte %100’e kadar doldurabilirsiniz. Apple’ın iOS 13’ü, iPhone 11 Pro’ya önceden yüklenmiş bir şekilde gelir. Aynı zamanda, Apple kimliği ile her türlü uygulamaya giriş yapma özelliği de bulunur. Böylece, her seferinde bütün uygulamalar için şifre girmek zorunda kalmaz ve gizlilik konusunda da endişe duymazsınız. iOS 13’e sahip iPhone 11 Pro’da en yeni uygulamalardan biri olan Hatırlatıcılar da önemli avantajlar sunar. Bu uygulamayla, bir bakışta yapılacaklar listesine göz atabilir, hangi öğeleri tamamlamanız gerektiğini görebilir ve notlar alabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN