İsrail askerleri 2 Filistinliyi vurarak yaraladı

İsrail askerleri 2 Filistinliyi vurarak yaraladı

İsrail askerlerinin işgal altındaki Batı Şeria'da 2 Filistinliyi vurarak yaraladığı bildirildi.

AA muhabirine konuşan Filistin Kızılayı Sözcüsü Arrab el-Fukaha, Batı Şeria'nın güneyindeki El-Halil kentinde bulunan Arrub Mülteci Kampı'nda İsrail askerleriyle Filistinliler arasında arbede yaşandığını belirtti.

Olayda 2 Filistinlinin gerçek mermiyle yaralandığını aktaran Fukaha, yaralılardan birinin hastaneye götürüldüğü sırada ambulansta İsrail askerleri tarafından gözaltına alındığını söyledi.

Fukaha, diğer yaralının ise El-Halil kentindeki bir hastaneye nakledildiğini kaydetti.

Arbedenin, İsrail askerlerinin kampın çevresinde konuşlanarak, plastik ve gerçek mermiler ile gaz bombası kullanmasının ardından başladığı ifade edildi.

EL-HALİL/AA

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN