İstanbul'da 792 adrese eş zamanlı baskın! 250 şüpheli yakalandı

İstanbul'da 792 adrese eş zamanlı baskın! 250 şüpheli yakalandı

İstanbul'da aranan kişilerin yakalanması için 39 ilçede 792 adrese eş zamanlı baskın düzenledi. Çeşitli suçlardan aranan 250 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul'da haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve çeşitli suçlardan aranan kişilere yönelik operasyonda 250 kişi yakalandı.

39 İLÇEDE OPERASYON

Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, aranan kişilerin yakalanması için 39 ilçede 792 adrese operasyon düzenledi.

250 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Aramalarda yaralama, hırsızlık, tehdit, dolandırıcılık, yağma, mala zarar verme, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, çocuğun cinsel istismarı, cinsel saldırı, sahtecilik, uyuşturucu ticareti, silahlı kanunlara muhalefet, adam öldürme, görevi yaptırmamak için direnme ve diğer suçlardan haklarında yakalama kararı bulunan 250 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerin ilçe emniyet müdürlüklerindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN