İstanbul'da KCK baskınları! Çok sayıda şüpheli gözaltında

İstanbul'da KCK baskınları! Çok sayıda şüpheli gözaltında

İstanbul'da terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik eş zamanlı baskınlar düzenlendi, çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler arasında Şişli Belediye Başkan Yardımcısı C.Y. de bulunuyor.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, kentte PKK/KCK adına faaliyette bulundukları iddiasıyla 25 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

01.jpg

BELEDİYE BAŞKANI YARDIMCI DA GÖZALTINDA

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, farklı ilçelerde 28 adrese düzenledikleri eş zamanlı operasyonda, aralarında Şişli Belediye Başkan Yardımcısı C.Y.'nin de bulunduğu 19 şüpheliyi yakaladı.

02.jpg

Adreslerde yapılan aramalarda, 1 tabanca, 1 yedek şarjör ve 103 mermi ele geçirildi.  Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor. 

03.jpg

Öte yandan İçişleri Bakanlığı, jandarma ve emniyet birimlerinin ikna çalışmalarıyla PKK'dan kaçan 5 örgüt mensubunun güvenlik güçlerine teslim olduğunu açıkladı. 

Böylece yılbaşından bugüne kadar teslim olan örgüt mensubu sayısı 215'e yükseldi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN