İsveç'teki Türk subaydan 3 aydır haber yok

İsveç'teki Türk subaydan 3 aydır haber yok

İsveç ordusunda Deniz Komando Subayı görev yapan Türk asıllı Deniz Arda 3 aydır kayıp. Arda'yla ilgili halen bir bilgiye ulaşılamadı.

İsveç ordusunda görev yapan Türk asıllı subay Deniz Arda'dan 3 aydır haber alınamıyor.

İsveç’in başkenti Stockholm'de Deniz Komando Subayı olarak görev yapan Türk asıllı Deniz Arda’dan 3 aydır haber alınamıyor. Arda için aylardır yapılan tüm aramalara rağmen hala bir ipucuna ulaşılamadı. Arda'nın babası Yüksel Arda, oğlunun çok iyi yetişmiş bir subay olduğunu geçtiğimiz sene 18 Kasım'dan bu yana arandığını ve hala bulunamadığını ifade etti.

Arda, oğlunun bulunması için İsveç’in Türkiye Büyükelçisi Emre Yunt'u da ziyaret etti. Büyükelçi olayı yakında takip ettiklerini ve Türkiye Dışişleri Bakanlığının olayla ilgili bilgilendirildiklerini aktardı.

Arda’nın en son görüldüğü yer ise 8 Kasım’da spor salonundan çıkış yaptığı an olurken, Arda’nın spordan sonra nereye gittiği ise hala bilinmiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN