İYİ Parti'den '128 milyar dolar'lı maske kampanyası

İYİ Parti'den '128 milyar dolar'lı maske kampanyası

Merkez Bankası'ndaki 128 milyar dolarla ilgili tartışmalar sürerken İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndan 'maske' hamlesi geldi. Buna göre hazırlanan '128 milyar dolar nerede?' yazılı maskeler ilçe teşkilatlarına dağıtıldı. Partililer maskeleri takarak sosyal medyada paylaştı.

Gündemden düşmeyen 128 milyar dolarla ilgili İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndan yeni bir hamle geldi. İstanbul İl Başkanlığı 10 bin adet '128 Milyar Dolar Nerede?' yazılı yeni tip koronavirüs (Kovid-19) maskesi hazırlandı ve İstanbul'daki bütün ilçe teşkilatlarına gönderildi. İYİ Partililer dağıtılan maskeleri takarak fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı.

Konuya ilişkin açıklama yapan İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, siyasi partilerin görevinin vatandaşın problemlerine parmak basmak ve bunları gündeme getirmek olduğunu belirterek "Biz de bir muhalefet partisi olarak, Türkiye’nin gündeminde olan ve bir vatandaş olarak herkesin merak ettiği 128 milyar doların nasıl çarçur edildiği ve kimlere satıldığı, aracı kullanıp kullanılmadığı gibi birçok kritik soruya cevap arıyoruz. İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı olarak bu konuda farkındalık ve kamuoyunu tatmin edecek, bütün kayıtların şeffaf bir şekilde kamuoyuyla paylaşılması için böyle bir çalışma başlattık” dedi.

1-004.jpg

'TEPKİMİZİ SÜRDÜRMEYE KARARLIYIZ'

Kullanılacak maskelerle tepkilerini gösterdiklerini belirten Kavuncu, “Bu maskelerle, konuşmasak da sesimizi çıkartmaya devam edeceğiz. Bu maskeleri vatandaşlarımız arzu ettikleri takdirde il ve ilçe başkanlıklarımızdan bulabilirler, kullanabilirler ve takabilirler.

Tepkisiz kalınan her olay, bir sonraki felaketin kapısını açıyor. Hatırlayın, Merkez Bankası’nın bağımsızlığı konuşuluyordu, Merkez Bankası’nın bağımsızlığını kaybettik. Merkez Bankası’nın dört başkanı, son 20 ayda değiştirildi. Ve en sonunda, 2019 mart ayı itibariyle başlayan rezervlerin erimesi konusu bir türlü tatmin edici bir şekilde anlatılamadı, anlatılamıyor. Bırakın anlatılmasını, bu konuda soru sorulmasına bile tahammül edilemiyor. Sizler bunu bu şekilde yaptıkça bizler de bunu sormaya, bu konunun şeffaf ve net olarak ortaya çıkmasına kadar bu tepkimizi sürdürmeye kararlıyız” ifadelerini kullandı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN