İzmir'de binadan düşen bir kişi ağır yaralandı

İzmir'de binadan düşen bir kişi ağır yaralandı

İzmir'de, eski kız arkadaşının evine giden ve kız arkadaşının oğlu odaya girince kendisini balkona kilitleyen Özkan A., tadilat iskelesinden yan binanın balkonuna geçmek isterken aşağıya düştü. Ağır yaralanan Özkan A. hastaneye kaldırıldı.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde iddiaya göre, Özkan A. (37), eski kız arkadaşı Beyhan K.'nin yaşadığı 5 katlı binanın 4'üncü katındaki dairesine geldi. Dairede bir süre konuştuktan sonra Beyhan K. ile Özkan A. arasında tartışma çıktı.

OĞLU ODAYA GİRİNCE...

O sırada Beyhan K.'nin oğlunun odaya girmesi üzerine Özkan A. kendisini balkona kilitledi. Daha sonra yanındaki bıçakla kendisini yaralayan Özkan A., balkondan birinci katta bulunan tadilat iskelesine indi. Özkan A., iskeleden bitişik binanın balkonuna atlamaya çalışırken yere düştü. Binadakilerin durumu haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

zmir-2.jpg

HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Sağlık ekipleri ağır yaralanan Özkan A.'yı İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Özkan A.'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken Beyhan K, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN