İzmir'de ürküten görüntü! Deniz taştı, tekneler kontrolden çıktı

İzmir'de ürküten görüntü! Deniz taştı, tekneler kontrolden çıktı

Son dakika haberi... Ege Denizi'nde, İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen 6.6'lık deprem sonrası deniz taştı, marinaya bağlı tekneler böyle sürüklendi.

İzmir'de Seferihisar açıklarında bugün 6.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Seferihisar'da saat 14.51'de 6.6 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini duyurdu.

Deprem, İstanbul, Çanakkale, Bursa, Muğla, Edirne dahil birçok ilde hissedildi. Deprem sonrası mini tsunami oluştu, sokakları su bastı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yaptığı ilk açıklamada 20'ye yakın binada yıkım ihbarı var dedi. Bayraklı'da bazı evler çöktü. Gelen bilgilere göre bir enkazdan 3 kişi sağ olarak kurtarıldı.

TEKNELER SÜRÜKLENDİ

Deprem sonrası deniz taşınca, marinaya bağlı tekneler kontrolden çıkarak sürüklendi. O anlar kameralara böyle yansıdı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN