İzmir'de yardım malzemelerini satan şüpheli tutuklandı

İzmir'de yardım malzemelerini satan şüpheli tutuklandı

İzmir'de depremzedeler için dağıtılan yardımları alarak sattığı belirlenen bir şüpheli mahkeme tarafından tutuklandı.

İzmir'de depremzedeler için dağıtılan yardım malzemelerinden alarak sattığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 42 yaşındaki Y.Ş'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı. 

HAKİMLİKÇE TUTUKLANDI

Adliyeye sevk edilen zanlı, 'bir afet veya genel bir felaketin meydana getirebileceği zararları önlemek veya hafifletmek maksadıyla hazırlanan eşya hakkında hırsızlık' suçlamasıyla sulh ceza hakimliğince tutuklandı. 

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, depremin ardından başlatılan yardım kampanyası sonrasında Twitter'da bir kişinin depremzedelere dağıtılan yardım malzemelerinden alarak sattığı iddiasına ilişkin video paylaşılması üzerine soruşturma başlatmıştı. Soruşturma kapsamında Y.Ş. gözaltına alınmıştı.

Öte yandan İzmir'de kendi yaptığı mercimek çorbasını depremzede ve kurtarma ekibi görevlileri için kurulan çadırkentte dağıtan genç büyük takdir topladı. Çorba ikram ettiği bir kurtarma görevlisi gencin o anlarını kaydederek sosyal medyada paylaşırken İsminin Burak olduğu öğrenilen genç çorbayı ikram ederken, 'kendi tarifim' ifadelerini kullandı

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN