Bir deprem fırsatçısı daha gözaltında

Bir deprem fırsatçısı daha gözaltında

İzmir'in Bornova ilçesinde depremzedelere ücretsiz dağıtılan yardımları alıp marketinde sattığı iddia edilen bir kişi gözaltına alındı.

İzmir’in Bornova ilçesinde depremzedeler için toplanan yardımları alıp marketinde sattığı iddia edilen bir kişi daha gözaltına alındı.

Geçen cuma günü meydana gelen depremde evleri yıkılan ve hasar gören evlerde oturan vatandaşlar için Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda oluşturulan çadırkentte depremzedeler için dağıtılan yiyecek ve içecekleri toplayan kişinin kendine ait marketinde sattığı öne sürüldü.

GÖRÜNTÜLER TEPKİ ÇEKTİ

Bir vatandaş tarafından cep telefonuyla çekilen görüntülerde zanlının elindeki poşetlerle birlikte sahibi olduğu dükkana gittiği görülürken, sosyal medyaya paylaşılan görüntüler büyük tepki topladı.

Görüntüler üzerine harekete geçen Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, şahsın kimliğinin M.Ö. olduğunu belirledikten sonra şüpheliyi gözaltına aldı. M.Ö emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

DÜN DE BİR KİŞİ TUTUKLANDI

Öte yandan dün de İzmir'de depremzedeler için dağıtılan yardım malzemelerinden alarak sattığı iddiasıyla gözaltına alınan bir şüpheli tutuklanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN