İzmir'deki selden acı haber geldi

İzmir'deki selden acı haber geldi

İzmir'de yaşanan sel felaketinde can kaybı sayısı artıyor. Bir kişinin daha cansız bedenine ulaşılmasıyla ölü sayısı 2'ye yükseldi.

İzmir'de yaşanan sel felaketi sonrası acı haberler peş peşe geldi.

Meteoroloji tarafından İzmir için kuvvetli sağanak yağış ve fırtına uyarısı yapılırken, gece saatlerinde başlayan yağış kenti olumsuz şekilde etkiledi.

Sağanak yağışın hayatı felç ettiği İzmir'de Menderes ilçesine bağlı Yeniköy Mahallesi'nden geçen Balaban Deresi taştı. Yaşanan selde, Kaan Soydan ile kayınpederi Hıdır Öztürk'ün içinde bulunduğu hafif ticari araç suya kapıldı.

DAMAT VE KAYINPEDERİN CANSIZ BEDENLERİ BULUNDU

Metrelerce ileri sürüklenen araç, devrilen ağaçlara takılıp ters döndü. Kaan Soydan ve kayınpederi Hıdır Öztürk, suda kayboldu. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekipler, arama kurtarma çalışması başlattı.

Yapılan çalışmalar sonunda aracın devrildiği tespit edilirken, yere yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta önce Soydan'ın cansız bedeni bulundu. Suda kaybolan kayınpederin de yapılan çalışmalar sonucu cansız bedenine ulaşıldı. İkilinin, sağanak nedeniyle sabah 08.00 sıralarında aynı bölgede bulunan bağ evlerini kontrol etmek için yola çıktıkları öğrenildi.

KILIÇDAROĞLU: GEÇMİŞ OLSUN

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sel felaketi nedeniyle İzmir'e geçmiş olsun dileklerini sundu. Kılıçdaroğlu'nun mesajı şöyle:

"İzmir’de yaşanan afet nedeniyle tüm İzmir halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Geçmiş olsun"

Son günlerde İzmir'in peş peşe felaketler yaşadığına dikkat çeken Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise "İzmir'de yaşanan sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Son günlerde peş peşe yaşanan afetlerden etkilenen tüm İzmirli vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." ifadelerini paylaştı.

DAVUTOĞLU: RABBİM MİLLETİMİZİ HER TÜRLÜ AFETTEN KORUSUN

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da sosyal medya hesabından İzmir'le ilgili paylaşım yaptı:

"Geçmiş olsun İzmir. Sağanak yağış sonrası sel felaketi yaşayan İzmir’de etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyorum. Rabbim ülkemizi, milletimizi her türlü afetten korusun."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN