Joao Pereira Trabzon'a veda mı ediyor?

Joao Pereira Trabzon'a veda mı ediyor?

Trabzonspor’un yıldız oyuncusu Joao Pereira, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım gündem oldu. "Geleceğin neler getireceğini bilmiyorum" ifadesini kullanana Pereira'nın Trabzon'dan ayrılacağı iddia edildi.

Trabzonspor'un Portekizli yıldızı Joao Pereira, Twitter adresinden 'veda' mesajı gibi bir paylaşımda bulundu. Tecrübeli oyuncu, "Bu takım, bu şehir ve bu taraftarın kalbimde hep bir yeri olacak” dedi.

Trabzonspor’un tecrübeli sağ beki Joao Pereira, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Portekizli futbolcunun bu paylaşımı, Trabzonspor’a veda ediyor şeklinde yorumlandı.

Joao Pereira, “Geleceğin bizlere önümüzdeki günlerde, aylarda ya da yıllarda neler getireceğini bilmiyorum. Ancak ne olursa olsun, bu takım, bu şehir ve bu taraftarın kalbimde hep bir yeri olacak” dedi.

Her zaman takımı için elinden gelenin en iyisini yaptığını ve bu sayede bordo-mavili taraftarlarla sağlam bir ilişki kurduğunu belirten Pereira şunları kaydetti:

“Tam 4 yıl önce bugün Trabzonspor ile sözleşme imzaladım. İlk günden beri bu takımın harika başarılar elde etmesine yardımcı olabilmek için her antrenmanda ve maçta elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Belki bu sayede de Trabzonspor ailesi ve benim ailem arasında sevgi ve saygıya dayalı sağlam bir ilişki yeşermiş oldu. 4 yıl önce, böylesine bir aşk hikayesi yaratacağımı hiç düşünmemiştim. Her aşk hikayesinde olduğu gibi, inişli çıkışlı anlar olacaktır ama ben Avrupa Ligi'ne katılmak, Türkiye Kupası'nı kazanmak, ligi tekrar kazanmak için mücadele vermek ve Şampiyonlar Ligi elemelerine katılabilmek gibi çıkışların, inişlerden daha fazla olduğuna inanıyorum. Geleceğin bizlere önümüzdeki günlerde, aylarda ya da yıllarda neler getireceğini bilmiyorum. Ancak ne olursa olsun, bu takım, bu şehir ve bu taraftarın kalbimde hep bir yeri olacak."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN