Trabzonspor'da beklenen gelişme: Pereira'nın sözleşmesi feshedildi

Trabzonspor'da beklenen gelişme: Pereira'nın sözleşmesi feshedildi

Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan 36 yaşındaki savunma oyuncusu Joao Pereira’nın sözleşmesi feshedildi. 4 yıllık birliktelik sonrası Pereira, bordo-mavili takıma ve taraftarlara teşekkür ederek veda etti.

Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın Trabzonspor’un kadrosunda düşünmediği Joao Pereira’nın sözleşmesi feshedildi.

Bordo-mavililerde teknik direktör Abdullah Avcı’nın planlamasında yer almayan ve bu nedenle de kadro dışı bırakılan Joao Pereira ile yollar ayrıldı.

Trabzonspor’da bu sezon kaptanlık görevi de üstlenen deneyimli sağ bek oyuncusunun alacaklarının da ödendiği belirtildi.

Karadeniz ekibinde 122 maçta forma giyen ve 3 gol, 16 asistle skora da katkıda bulunan Portekizli oyuncunun, Göztepe ile temas halinde olduğu öğrenildi.

TARAFTARA VEDA ETTİ

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Joao Pereira, taraftara veda mesajı yayınladı. Pereira mesajında, "Mutlu sonla bitmemiş 4 yıllık bir aşk hikayesiydi" ifadelerine yer verdi.

Pereira mesajının devamında şunları kaydetti:

"Adanmışlık, çalışma, savaş, profesyonellik, karakter, dürüstlük, özdeşleşme ve daha birçok şeyle geçen ve tamamlanmamış bir 4 yıllık süreçti. Geldiğimiz ilk günden itibaren bana ve aileme her şeyini veren bu kulübe kalbimin en derinliklerinden teşekkür etmek istiyorum. Beraber mücadele etmemiş olsak asla bu başarıları yakalayamamış olacağım takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Benim en iyi şartlarda sahada olabilmem için çaba gösteren sağlık ekibimize teşekkür ediyorum. Aşçılarımızdan, çim ile ilgilenen kardeşlerimize kadar, bana hep saygıyla davranmış ve her gün daha iyi olabilmemiz için mücadele etmiş kulübün tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum."

 "TEKRAR BULUŞACAĞIZ"

Pereira, geçirdiği zorlu süreçte durumun çözülebilmesi için ellerinden geleni yapan yöneticilere ve kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu'na da teşekkür ederek, "Son ve en önemli olarak, 4 yıl boyunca, kendim ve ailem adına, bize gösterdikleri saygı ve sevgi için tüm Trabzonspor taraftarlarına teşekkür ediyorum. Sizler sayesinde Trabzon her zaman bizim evimiz olarak kalacak. Biz üçümüz, ben, Natacha ve Gabriel, bu şehri ve bu şehrin tüm insanlarını her zaman kalbimizde taşıyacağız. Tekrar buluşacağız." değerlendirmesinde bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN