Joe Biden'in kızı Ashley Biden kimdir, evli mi? Sosyal sorumluluk projeleri yürütüyor

Joe Biden'in kızı Ashley Biden kimdir, evli mi? Sosyal sorumluluk projeleri yürütüyor

Joe Biden’ın kızı Ashley Biden, babasının başkan adaylığı döneminde ona en büyük desteği verirken, bir an bile yanından ayrılmadı. Joe Biden’ın ikinci evliliğinden dünyaya gelen Ashley Biden’ın kendi şirketi bulunuyor.

8 Haziran 1981’de Wilmington’da doğan Joe Biden’in kızı Ashley Biden, Katolik inancına göre yetiştirildi. Vefat eden abisinin yolundan giden ve sosyal sorumluluk projelerine önem veren Ashley Biden, Howard Kerin’le evlendi.

Ashley Biden’in babası Joe Biden, uzun yıllar ABD’de Senatör olarak çalışırken, annesi de eğitimcilik yaptı. Wilmington'daki Dini Dostlar Topluluğu tarafından işletilen özel bir okul olan Wilmington Arkadaşlar Okulu'na giden Ashley Biden, Tulane Üniversitesi'nde kültürel antropoloji okudu. Üniversitenin ilk döneminde, şimdi Kingswood Akademisi olan Girls Incorporated'da kamp danışmanı olarak çalışan Ashley Biden, 2012’de Howard Kerin ile hayatını birleştirdi.

ASHLEY BİDEN KİMDİR?

ABD’nin 46. Başkanı Joe Biden’ın en küçük kızı Ashley Biden, ağabeyi Hunter’dan daha sessiz bir hayat yaşıyor. Diğer abisi Beau, 2015 yılında hayatını kaybetti. Sosyal hizmet uzmanı, kariyer geliştirme ve eğitim irtibat görevlisi Dr. Howard Kerin ile 2012’de evlenen Joe Biden’in kızı Ashley, Joe Binden’ın ikinci eşinden oldu.

ashley-biden-kimdir.jpg

Biden’ın ilk eşi Neilia ve ondan olma kızı Naomi, 1972’de geçirdiği bir trafik kazasında hayatını kaybetti. Joe Biden’in ilk kızı Naomi, öldüğünde 15 aylıktı. Eşi vefat ettikten sonra Joe Biden de 1977 yılında Jill Biden’la evlendi. Bu evliliklerinden de 1981’de Ashley Biden dünyaya geldi.

Ashley Biden, babasına kampanya yolunda eşlik etti ve bu deneyim ona bir aktivist olarak kariyere ilham verdi. Ashley Biden, "Babam bana her zaman sessizliğin suç ortaklığı olduğunu ve adaletsiz muamele gören herkese karşı ayağa kalkmam gerektiğini öğretti. Bu, yetişkinlik boyunca benimle birlikte kaldı ve profesyonel hayatımda yol gösterici ilkedir," dedi.

ashley-biden-kimdirrr.jpg

EĞİTİM HAYATI

Bloomington, Delaware'de özel bir liseye giden Ashley Biden, daha sonra Tulane Üniversitesi'nde kültürel antropoloji okudu. Ashley, sonraki adımlarının ne olacağından emin olamayınca, aktivizm tutkusunu sürdürmeye karar verene kadar memleketindeki yerel bir pizzacıda çalıştı.

Ashley Biden’ın ağabeyi Beau, 2015’te kanserden vefat etti. O sırada annesi "Ashley için Beau'nun mirasını sürdürmek çok önemliydi, ceza adaletindeki reformlar, çocuklarla yaptığı işler. Hunter da yaptığı işle örnek teşkil etti. onlarla nişanlanmak için bir sebebi vardı ve kendi liderliğini takip etmenin bir yolunu buldu. “ ifadelerini kullandı.

Ashley, mümkün olduğunca özel hayatını gizli tutmayı seviyor. Instagram hesabı kapalı tutuyor.

ashley-bidenn-1.jpg

KENDİ ŞİRKETİNİ KURDU

Ashley, ağabeyi Beau öldükten sonra Livelihood organizasyonunu kurdu. Gelirlerini DC ve Delaware'deki sivil kuruluşlara bağışlamak amacıyla Amerikan yapımı giysiler tasarlayıp satıyor. Piyasaya sürüldüğünde, yalnızca tişört satıyordu. Kuruluşun amacı "ceza adaleti reformunu desteklemek, çocukluk eğitimini iyileştirmek ve ekonomik eşitsizlikleri’’ düzeltmektir. Özellikle odak noktası, insanları yerel siyasete dahil etmekti. 

JOE BİDEN’IN KIZI EVLİ Mİ?

Joe Biden’in kızı Ashley, 2 Haziran 2012'de vaftiz edildiği Delaware'deki kilisede Kerin ile evlendi; evlilik töreni ise Biden’ın evinde yapıldı. Biden o sırada "Bu doğru adam" dedi. 

ashley-biden-kimdirrrr.jpg

Ashley, 2010’da merhum kardeşi Beau aracılığıyla Kerin ile tanıştı ve çift Philadelphia'da bir saatten kısa bir sürede evlenmeyi düşündü.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN