Kablosuz şarj özellikli Samsung monitör tanıtıldı

Kablosuz şarj özellikli 
Samsung monitör tanıtıldı

Tanıtılan Samsung SE370 model koduna sahip monitör, kablosuz şarj özelliği ile geliyor. Şarj için uyumlu akıllı telefonun monitörün üzerine bırakılması yeterli.

Akıllı telefonlar için artık gelecek daha fazla kablosuz teknoloji formu ile teknoloji dünyasını karşılayacak. İlk emareleri son yıllarda gelmeye başlayan ve son dönemde tanıtımı gerçekleştirilen akıllı cihazlarda iyiden iyiye kullanıma sunulan kablosuz şarj özelliği ise geleceğe yönelik olarak başlı başına bir katma değer adeta.  

Cihazların kablosuz şarj özelliği ile hem özgürce hem de çok daha hızlı şekillerde şarj oluşlarına tanıklık edilirken bu yönde başka aygıtlar da geliştiriliyor. İşte bunlardan biri Samsung’un kablosuz şarj özellikli monitörü…

15-07/27/ekran_resmi_2015-07-27_13_40_23.jpg

Samsung SE370 model koduna sahip monitör yerleşik kablosuz şarj özelliği ile geliyor. Monitörün üzerine bırakılan cihaz, ilgili özellik sayesinde şarj olurken kullanıcılar için de USB portuna takılma ya da diğer kablolu işlemler rafa kalkmış oluyor.

Samsung SE370 özellikler

Monitörün diğer özellikleri ise 23.6 ve 27 inç olmak üzere iki ayrı seçenekle gelmesi, Full HD çözünürlük sunması, 4ms tepki süresi ve 178 derecelik görüş açısı şeklinde. Üründe kablosuz şarj desteğinin yanı sıra HDMI, USB, Display Port, D-Sub noktaları da mevcut.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN