Kalın'dan Charlie Hebdo tepkisi: Ahlaksızlıklarını ortaya koyuyorlar

Kalın'dan Charlie Hebdo tepkisi: Ahlaksızlıklarını ortaya koyuyorlar

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Charlie Hebdo dergisinin Erdoğan’ı çirkin bir şekilde karikatürize ederek İslam ve Müslümanlara hakaret etmesine tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla, Fransız Charlie Hebdo dergisinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik alçak karikatürlerini kınadı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Twitter'dan yaptığı paylaşımla, Fransız Charlie Hebdo dergisinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik alçak karikatürlerini kınadı. Kalın paylaşımında: "Hiçbir inanç, kutsal ve değere karşı saygısı olmayan Fransız dergisinin Cumhurbaşkanımızla ilgili yayınını şiddetle kınıyoruz. Bunlar sadece kendi müptezelliklerini ve ahlaksızlıklarını ortaya koyuyorlar. Kişi haklarına saldırı, mizah ve ifade özgürlüğü değildir" ifadelerini kullandı.

NE YAŞANDI? 

Müslümanlara ve İslami değerlere yönelik saldırgan yayınlarıyla bilinen Charlie Hebdo dergisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan ve Peygamberimiz'e yönelik çirkin ve kışkırtıcı bir karikatür yayınladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN