Kamyonet Fırat Nehri'ne uçtu: 5 ölü, 3 yaralı

Kamyonet Fırat Nehri'ne uçtu: 5 ölü, 3 yaralı

Erzincan'da, sürücüsünün direksiyon hakimeyini kaybettiği yolcu minibüsü Fırat Nehri'ne uçtu. Kazada İlk belirlemelere göre 5 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Erzincan'da bir aracın Karasu Nehri'ne düşmesi sonucu ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Sürücüsünün ismi ve plakası henüz öğrenilemeyen araç, Kemaliye ilçesi girişinde bulunan Şirzı Köprüsü'nden Karasu Nehri'ne düştü. Olayı gören vatandaşların ihbarı ile bölgeye gelen jandarma, polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri, nehirden 5 kişinin cansız bedenini çıkardı.

KURTARILAN 3 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Nehirden yaralı kurtarılan 3 kişi ise Kemaliye Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Yaralı oldukları belirlenen Kader İlçin (30), Ayşe İlçin (6) ve Kübra Dil (24), ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Ekiplerin araç içerisinde yaptıkları çalışmada Gülser Dil (59), Şeyma Kalkan (27), Süleyman Kalkan (2), Muhammet Dursun İlçin (1) ve Mehmet Dil'in (62) cansız bedenlerine ulaşıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN