Buse Varol kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, kaç çocuğu var? Buse Varol Alişan çifti boşanıyor mu?

Buse Varol kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, kaç çocuğu var? Buse Varol Alişan çifti boşanıyor mu?

Renkli bir kariyer serüvenine sahip olan Buse Varol, lisans eğitimini öğretmenlik üzerine alsa da oyunculuk mesleğinde nefes buldu. İki yıl kadar süren öğretmenlik deneyiminin ardından Miss Turkey güzellik yarışmasına katılarak kariyerini şekillendirdi. İşte, merak edilen yönleriyle Buse Varol biyografisi...

Buse Varol Tektaş, şarkıcı Alişan ile evlilikleri hakkında konuştuğu bir röportajında kısa sürede evlenip tanışmaları hakkında şöyle konuşuyor: çok garip bir his, sanki 20 yıldır tanışıyormuşuz, hep berabermişiz gibi... Alişan nişanlandığında magazinde tesadüfen görüp "Aa Alişan bile evleniyor, ben evde kaldım, biraz daha bekleseydi ben evlenirdim onunla" demiştim; günün sonunda evliyiz. 'Dostlar Mahallesi' dizisinin çekiminden bir hafta önce oyuncu-yönetmen buluşmasında tanıştık. Beni çok beğenmiş ve Çağla'ya (Şıkel) "Bu kız benim sevgilim olacak" demiş. Sonra dizinin fotoğraf çekimi için Muhsin Bey'in (Akgün) stüdyosunda sohbet ettik, kaynaştık. Evlenme teklifini nişandan beş gün önce yaptı. Sette senaryo gereği evleniyordum, dönem işi olduğu için cariyelerin bana yüzük getirme sahnesini çekiyorduk. Alişan bir hafta önceden her şeyi ayarlamış. Yüzüğü cariyeler yerine o getirdi.

BUSE VAROL'UN HAYATI VE KARİYERİ

Buse Varol, 25 Mart 1990'da Manisa'da dünyaya geldi.

Üniversite eğitimini, Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Bölümü'nde bitiren Varol, 2 yıl özel bir eğitim kurumunda stajyer öğretmenlik yaptı.

Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda 2012 yılında yer aldı.

22 yaşında katıldığı bu güzellik yarışmasında pek çok kişinin favorileri arasında olsa da, ilk 10'a girmeyi başaramadı. O yıl güzellik tacını Açalya Samyeli Tanoğlu almıştı. Ama bu yarışma Buse Varol için de dönüm noktası niteliğindeydi.

Yarışmadan sonra bir süre modellik yapan Buse Varol, oyunculuk teklifleri almaya başladı.

'Tozlu Yollar' ile ilk dizi deneyimini yaşayan Varol, 'Sevda Kuşun Kanadında', 'Arka Sokaklar', 'Şehrin Melekleri' ve 'Kış Güneşi', 'Rüya' gibi pek çok dizide yer aldı.

Sunuculuk da yapan Buse Varol, 'Çok Tatlı' programının sunuculuğunu üstlendi. Ancak proje uzun süreli olmadı.

Yetenekli oyuncu, TRT 1 ekranlarında yayınlanan 'Payitaht: Abdülhamid' dizisinin kadrosuna, 'Mislimelek Sultan' karakteri ile dahil oldu.

1-001.jpg

BUSE VAROL'UN ÖZEL YAŞAMI

1990 tarihinde doğan Buse Varol, 2022 itibarıyla 32 yaşında ve koç burcu.

Eşi Alişan ile 2017 senesinde beraber rol aldıkları 'Dostlar Mahallesi' adlı dizide tanıştıktan sonra, Mayıs 2018'de hayatlarını birleştirdiler.

Çiftin evliliklerinden oğulları Burak (d: 2019) ve kızları Eliz (d: 2021) dünyaya geldi.

Son günlerde boşanma iddiaları ile konuşulan çift, böyle bir açıklama yapmadıklarını belirtti.

Buse Varol, sosyal paylaşım platformu Instagram'da @busewarol kullanıcı adıyla yer alıyor.

2.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN