Dilara Fındıkoğlu kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Bella Hadid'i giydiren Türk modacı

Dilara Fındıkoğlu kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Bella Hadid'i giydiren Türk modacı

Filistin asıllı ABD'li model Bella Hadid'in defilede sergilediği kıyafetinde kullandığı 'DİLARA' yazan kemerin sahibi Türk modacı Dilara Fındıkoğlu, kamuoyunda gündem oldu. İşte, Dilara Fındıkoğlu biyografisi...

2020 yılında Paris Moda Haftası için ABD'li model Bella Hadid'i giydiren Dilara Fındıkoğlu adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü modelin kıyafetinde yer alan 'DİLARA' yazılı kemer, sosyal medyada en çok konuşulan konu başlıkları arasına girdi. Kimi kullanıcılar tasarımı beğenirken, kimi kullanıcılar Fındıkoğlu'na eleştirilerini yöneltti.

Ünlü modacı, verdiği bir röportajda, Black Sabbath grubunun solisti Ozzy Osbourne ve Marilyn Manson'ı, Türkiye’de ise Bülent Ersoy'u giydirmek istediğini söyledi. Ayrıca hayatta olsalardı mutlaka giydirmek istediği isimlerin Barış Manço ve Zeki Müren olduğunu dile getirdi.

0320201339255192917-2-horz.jpg

DİLARA FINDIKOĞLU'NUN HAYAT HİKAYESİ

1990 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.

Liseyi İstanbul'da okudu. Üniversite eğitimi için İngiltere'ye gitti ve dünyanın en prestijli okullarından biri olan University of the Arts London'da (Central Saint Martins) Moda Tasarım bölümünden mezun oldu.

Okulun mezuniyet defilesinde 125 kişinin mezun olmasına karşın sadece 30-40 civarında kişinin defileye çıkarılmasına tepki gösteren Dilara Fındıkoğlu, defileye alınmayan diğer mezunları topladı ve gösteriyi protesto etmek amacıyla alternatif bir defile hazırlayarak dikkatleri üzerine çekti.

Mezuniyetinin ardından sektöre adım attı. Tasarladığı kıyafetlerle moda dünyasının en ünlü isimlerinin beğenisini topladı.

Dilara Fındıkoğlu bugüne kadar; Rihanna, Madonna, Lady Gaga, FKA Twigs, Lorde, Natalia Vodianova, Lena Headey ve daha bir çok ünlü isim için tasarımlar hazırladı.

Dünyaca ünlü İngiliz 'Time' dergisinin kapağında yer alan 'Game of Thrones' dizisinin kıyafetlerinde Dilara Fındıkoğlu'nun imzası bulunmaktadır.

1267844.jpg
Dilara Fındıkoğlu

ÖZEL YAŞAMI

1990 doğumlu olan Dilara Fındıkoğlu, 2021 yılı itibarıyla 31 yaşındadır ve bekardır.

Dilara Fındıkoğlu 1.68 metre boyunda, 57 kilo ve koç burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @dilarafindikoglu, Twitter'da @dilarafindik kullanıcı adıyla yer almaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN