Ebrar Karakurt kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, hangi takımda oynuyor, sevgilisi kim, boyu kaç?

Ebrar Karakurt kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, hangi takımda oynuyor, sevgilisi kim, boyu kaç?

Türkiye A Milli Voleybol Takımı'nda forma giyen yetenekli sporcu Ebrar Karakurt, hem voleyboldaki başarısı hem de oynadığı reklam filmlerindeki performansı ve sosyal medya paylaşımlarıyla konuşulan bir isim. Ebrar Karakurt'un mesleki kariyerinin yanı sıra özel hayatı da sorgulanıyor. İşte, Ebrar Karakurt'un merak edilen biyografisi...

Ebrar Karakurt, bir şampuan markasına ait reklam filminde dile getirdiği 'Dedim olabilir' sloganıyla özellikle sosyal medyada oldukça konuşuldu. Voleybol kariyeri ve hayallerinden bahsettiği bir röportajında, sporculuğun çok büyük fedakarlıklarda bulunmak olduğunu söyleyen Ebrar Karakurt, şunları kaydediyor:
"Sporculuk demek, bence çok büyük fedakarlıklar demek. Aileniz ve etrafınızdaki bir sürü insandan fedakarlık veriyorsunuz. Doğum günü, arkadaş buluşması, bayram seyran kaçıran bir insan olarak, pişman olduğum konular bunlar.
Ben, bu başarının küçüklüğümden beri hayalini kuruyordum. Birer birer gerçekleştiriyorum. En büyük hayalim olimpiyat altını. 2024 Paris Olimpiyatları. Ben inanıyorum, neden olmasın?"

EBRAR KARAKURT ELİDOR REKLAMI

Tanıtım yüzü olduğu reklam filminde, başarılı voleybolcu Ebrar Karakurt'un dile getirdiği sözler şöyle:

"Elidor reklamında kısa saçlı kız mı olur dediler; dedim olabilir. Hayallerinin önünde uzun bir yol var, zorlanacaksın dediler; dedim olabilir. Çok da yüksekten uçma! Böyle hayal mi olur dediler; dedim olabilir. Övgüler kadar eleştiriler de olabilir dediler; e, dedim olabilir. Karşılarız! Sen hazırsan tüm hayallerin gerçek olabilir. Kendi yolumuzda biz hazırız, saçlar zaten hazır."

EBRAR KARAKURT'UN HAYATI VE KARİYERİ

Ebrar Karakurt, 17 Ocak 2000 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi.

Aslen Balıkesirli olan Karakurt'un bir erkek kardeşi vardır.

Başarılı sporcu, ilköğretim ve lise eğitimini Doğa Koleji'nde tamamladı.

Voleybol hayatına, 2012 yılında Vakıfbank Spor Kulübü'nde başladı.

Vakıfbank formasıyla üst üste 2 sene hem yıldızlar hem de gençler kategorisinde Türkiye şampiyonluğu yaşadı.

Ebrar Karakurt, 2020 yılından itibaren A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda forma giymeye başladı.

U12 ve U23 Milli Takımı ile 'Dünya Şampiyonu' olma heyecanı yaşadı.

U18 Milli Takımı ile mücadele ettiği Dünya Şampiyonası'nda 'En İyi Smaçör' ödülünün sahibi oldu.

Ebrar Karakurt, 2021 yılında İtalya'nın Igor Gorgonzola Novara takımına transfer oldu. Kariyerine orada devam eden Karakurt, Igor Gorgonzola Novara ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

ic-001.jpg

EBRAR KARAKURT'UN ÖZEL YAŞAMI

2000 yılında doğan Ebrar Karakurt, 2022 yılı itibarıyla 22 yaşında ve oğlak burcu.

Ebrar Karakurt 1.96 metre boyunda, 72 kilo ve bekardır.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @ebrarkarakurt18, Twitter'da ise @karakurtebrar18 kullanıcı adlarıyla yer almaktadır.

ic2.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN